Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Joker
Joker billede

Downton Abbey
Ad Astra
Mugge & Vejfesten
The Gentlemen
Bombshell - Opgø...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

LEGO Scooby Doo! Haunted Hollywood

20. juni 2016 af David Lund

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

LEGO Scooby Doo! Haunted Hollywood billede

Ikke så meget LEGO som Scooby Doo, men børnenes dag er nu reddet alligevel.

LEGO er godt i gang med at overtage en stor række velkendte varemærker. “LEGO Movie” var nemlig en enorm succes på filmfronten, og deres udgaver af karakterer fra DC Comics, har givet verden et helt andet syn på dem - især hvad angår Batman. Det er vellykket satire, og selv de mest hardcore fans har måtte overgive sig. Det fungerer bare! Nu bliver en masse LEGO film så sprøjtet ud direkte på DVD og Blu-ray markedet. Senest er det blevet Scooby Doos tur. Den madelskende, halvdumme og evigt bange hund kunne sagtens bruge en tur i personlighedsblenderen ligesom Batman fik en - men det har LEGO desværre ikke gjort. “LEGO Scooby Doo! Haunted Hollywood” er som en helt almindelig forlænget Scooby Doo episode. Alle karaktererne er som de plejer, plottet er utroligt velkendt og alt er som det plejer. Hvorfor i alverden LEGO ikke har grebet muligheden for at ændre på formularen, anes ikke. Der er tilmed kun et par enkelte LEGO-vittigheder i, så filmen kunne sagtens have været animeret som den plejer.

Plottet omhandler nogle monstre på et klassisk gyser-filmstudie i Hollywood. Naturligvis drejer det sig om maskerede mennesker, og er man bare lidt bekendt med Scooby Doos univers, regner man det forholdsvist hurtigt ud. Filmens spilletid kunne sagtens have været skåret ned til halvdelen, men underholdningen er nu alligevel sikret. Stemmerne er tilmed som man kender dem, og man hygger sig fint fra start til slut. Moralen er dog en anelse tvivlsom - eller med andre ord nærmest ikke-eksisterende. Så selvom filmen underholder, så er den meget hurtigt glemt igen. Den har simpelthen absolut intet nyt at byde på - hverken hvad angår LEGO eller Scooby Doo. “LEGO Scooby Doo! Haunted Hollywood” ender som et hav af spildt potentiale. Min 4-årige søn vil dog foreviget hade mig, hvis jeg ikke anbefaler filmen alligevel, da han allerede har set den 3 gange nu. Den rammer dermed plet hos målgruppen. De får dog ikke så meget med sig, andet end et par grin og lidt spænding undervejs.

Billede & Lyd - 3/6

Billedet er så skarpt som muligt, men farverne kunne godt have været noget skarpere. De mange mørke baggrunde er lidt triste at se på i længden nemlig. Al dialog går rent igennem, og hvert et ord forstås og høres uden problemer, selv nær soundtracket bliver højt i spændingssekvenserne. Derimod er filmens surround en anelse skuffende, da de bagerste højtalere ikke bliver brugt meget. Desuden er der meget få detaljer i lyden (og billedet for den sags skyld).

Ekstramateriale - 4/6

Et par featurettes omhandler manuskriptarbejdet og det at skabe bandens bil - The Mystery Machine. De gør ikke det store for filmen, eller giver specielt meget viden om arbejdet bag. Derimod er den første LEGO Scooby Doo film med blandt ekstramaterialet samt 2 klassiske Scooby Doo tegnefilm. Det er i alt en times fremragende underholdning! De er dog ikke på dansk, hvilket er ret ærgerligt, da målgruppen nok ikke vil få alt for meget ud af filmene på engelsk.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Home Video.

Titel: LEGO Scooby Doo! Haunted Hollywood
Original Titel: LEGO Scooby Doo! Haunted Hollywood
Premieredato: 24. maj 2016
Instruktør: Rick Morales
Skuespillere: Frank Welker, Matthew Lillard, Grey Griffin
Spilletid: 75 min.
Selskab: Warner Bros. Animation, 2016
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
The Call of the ...
En Helt Almindel...
Three Identical ...
Running With The...
Frækkere End Pol...
Gemini Man
High Life
The Dead Don't Die
Sonic the Hedgehog
A hidden lifeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...