Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Vejfesten
Mugge & Vejfesten billede

Joker
Ad Astra
Downton Abbey
The Gentlemen
Bombshell - Opgø...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Living Death

9. december 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar

Living Death billede

En sadistisk millionær, med hang til gamle torturredskaber, bliver selv prøvekanin, da hans nærmeste vil give ham en alvorlig lærestreg...

En lettere degenereret mangemillionær, Victor (Greg Bryk), lever sit usympatiske liv i en stor empiristisk palæ ejendom. Hans kone Elizabeth (Kristy Swanson) er helt op til halsen, træt af hans eskapader, med at hans computer spilleri, og at invitere fremmede kvinder med hjem, og forlyste sig med dem i farens arvegods, gamle torturredskaber på loftkammeret.
En aften har han fået charmeret den unge, brystfyldige Melanie (Kelsey Matheson), med hjem. Og deres erotiske udfoldelser, ender på loftkammeret, hvor en strækbænk tænder den ophidsede Melanie. Spændt fast på hænder og fødder, lover Victor ikke at gå udover hendes grænser, men hans egen sadisme, vil gerne se hende blive trukket lidt længere ud en det tilladelige. Han plager hende om lige at gå et niveau længere, og da hans kone uventet dukker op bag ham, kommer han i sin forskrækkelse til at trække Melanies knogler af led.
Hans advokat og måske tidligere gode ven Josh Peace (Joshua Peace) tager sig af de formildende omstændigheder, og får lokket Melanies mund med 10.000 dollars.
Josh kender en kemisk pusher, og har sine egne planer sammen med Elizabeth, som han har et skjult forhold med, ønsker at give Victor en lærestreg, og får fremskaffet et medikament, der ved indtagelse, hurtigt bevirker en lammelse over hele kroppen, i en slags koma, får stoppet hjertet i små 24 timer eller mere. Og samme aften lykkedes det Josh at sætte Victor i denne tilstand.
Retsmedicineren ankommer og erklærer Victor for død ved hjertestop, og kræver at tage ham med til lighuset. Det var ikke lige Josh´s plan, da hans klient på testamentet, havde anført ingen obduktion. Levende død havner Victor, med følelsesregistret intakt, i et hylster af ufremkommelighed, kan vidne sin egen grumme skæbne hos obduktionens knive og save...

Historien kunne være faldet heldigere ud end tilfældet var i instruktør Erin Berry´s hænder, med en flok b-skuespiller til sin rådighed. Replikkerne er uinteressante, og det er først da Victor havner i ligposen, at der er en snert af suspense.
Der er gode effekter undervejs, men det er meget forudsigeligt, og trods de kun 84 minutter virker den lidt langtrukken.

Ekstra materiale til dvd udgivelsen en lille trailer porte følge, og en ”behind the scenes”, med instruktør kommentarer. Med en film som dennes manglende kvalitet, kan ekstra materialet somregel virke overflødig. Dette er også tilfældet her.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:Universal Pictures.

Titel: Living Death
Original Titel: Living Death
Premieredato: 30. oktober 2007
Instruktør: Erin Berry
Skuespillere: Kristy Swanson, Greg Bryk, Joshua Peace, Kelsey Matheson, Marc Hickox
Spilletid: 84 min.
Selskab: Genius Productions/2006
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Joker
The Call of the ...
En Helt Almindel...
Three Identical ...
Running With The...
Frækkere End Pol...
Gemini Man
High Life
The Dead Don't Die
Sonic the HedgehogKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...