Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kollision
Kollision billede

Jojo Rabbit
Knives Out - Var...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Love Actually (bog)

25. juni 2004 af Natasja Engholm Jensen

5 stjerner Skriv en kommentar

Love Actually (bog) billede

Kunne du lide Bridget Jones’ dagbog? Så er her endnu en bog i rækken af eksemplariske beskrivelser af kærlighedens glæder og forbandelser...

Inden for de seneste år har en række engelske forfattere specialiseret sig i en helt bestemt type bøger/film. Bøger om mennesker, der søger efter kærligheden med lys og lygte, men som af den ene eller anden grund synes at mislykkes i dette foretagende gang på gang.

En af forløberne til denne genre var den søde og velspillede komedie ”Fire bryllupper og en begravelse” med Hugh Grant og Andie MacDowell. Herefter kom Bridget Jones Diary, der singlelivets glæder og sorger i særdelesher, mens mændene kunne fryde sig over kvinders mærkværdigheder i High Fidelity.

Fra forfatteren Philip O’Connor er nu kommet den skrevne udgave af succesfilmen ”Love Actually, som faktisk er lavet af netop folkene bag ”Fire bryllupper og en begravelse” samt ”Notting Hill”. Bogen tager udgangspunkt i flere forskellige personers liv og specielt deres forhold til kærligheden.

Vi møder blandt andet den nyvalgte premiereminister, der forelsker sig i en af sine ansatte samt den sympatiske Daniel, der netop har mistet sin kone og nu står alene med sin stedsøn. Og så stifter vi bekendtskab med rock- og pornostjerner, nygifte og godt gifte ægtepar.

Sproget er let læst, morsom og det er bestemt en bog, der kan holde interessen fra ende til anden. Bogens eneste svaghed som faktisk samtidig tjener som en styrke er det lidt omfattende persongalleri, der ind i mellem gør, at man som læser skal holde tungen lige i munden. Men lad det ikke afskrække dig fra at bruge en aften eller to på denne søde historie, der som bog bestemt lever op til filmens succes.

Som en lille bonusinfo tæller filmen stjerner som Hugh Grant, Colin Firth og Liam Neeson. Og de er jo bestemt ikke dårlige at have i baghovedet, når man skal sætte ansigt på personerne.

Bogen kan fås som paperback til den nette sum af 79,95 kr.

Bogen er veligst stillet til rådighed af Aschehoug

Titel: Love Actually
Original Titel: Love Actually
Premieredato: 25. juni 2004
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at DannemoraKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...