Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Livsvidner - Gud...
Livsvidner - Gud, Lever De Enndu? billede

Den, Der Lever S...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Maggie

9. oktober 2015 af Daniel Hartvig Nielsen

1 stjerner Skriv en kommentar

Maggie billede

Intet kan redde Arnold Schwarzeneggers zombie film ’Maggie’, der er søvndyssende og mislykket.

En dødelig virus har ramt USA, og den forvandler langsomt den smittede til en levende død med smag for menneskekød. Wades (Arnold Schwarzenegger) datter, Maggie (Abigail Breslin), er blevet bidt og smittet – hun spås til at have 8 uger inden den uundgåelige forvandling er total. Wade tager sin datter med hjem, hvor han vil blive ved hendes til det sidste.

Zombiegenren har næsten aldrig stået i højere kurs som i disse år, hvor serien ’The Walking Dead’ triumferer på diverse tv-kanaler og streamingtjenester verden rundt. Instruktør Henry Hobson og forfatter John Scott 3 giver med ’Maggie’ deres bud på, hvad man kan betegne som en ”realistisk” zombiefilm – hvor man følger omdannelsens langsomme proces, den dødenes og hendes pårørendes følelsesprocesser. Men de gode intention til trods fungerer absolut intet i ’Maggie’.

Først og fremmeste lugter ’Maggie’ af et prætentiøst bud på en zombiefilm, hvor man aldrig tør gå ind i horroren, men mest af alt bare vil have melodramaet – og ’Maggie’ kunne lige så godt have været et simpelt sygdomsdrama. Zombieeffekten bruges overhovedet ikke nyttigt og effektivt.

Symbolikken hænger én langt ud af halsen – og dialogen er til tider så tung og patetisk, at det er tå-krummende. Værst af alt, så er ’Maggie’ bare godt og grundig kedelig. Filmen bevæger sig ingen steder hen og svælger det meste af tiden i banale følelser, som den pinlige dialog mellem far og datter, der omhandler den afdøde mor store kærlighed og deres afsavn.

Og havde det så bare været en slå-på-tæven Arnold-film, hvor den aldrende actionhelt i det mindste kunne aflive zombier på alternative og sjove måder, så kunne meget være reddet. Men til trods for en fin præstation af Schwarzenegger selv, så er karakteren Wade passiv og umulig at komme ind på livet af.

’Maggie’ er som en zombie, der langsomt æder sig selv op, indtil der ikke er mere spænding eller følelse tilbage. Den forventede og flove afslutning er så banal, at den åd det sidste mikroskopiske håb for at ramme et bare nogenlunde anstændigt niveau. ’Maggie’ må nøjes med en enkelt, halvdød stjerne.

Ekstramateriale
Blu ray'en indeholder intet ekstramateriale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Mis. Label.

Titel: Maggie
Original Titel: Maggie
Premieredato: 17. september 2015
Instruktør: Henry Hobson
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Abigail Breslin
Spilletid: 95 min.
Selskab: Mis. Label, 2015
Genre: Drama

banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...