Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Mary-Kate & Ashley: When In Rome (DVD)

12. august 2004 af David Lund

1 stjerner Skriv en kommentar

Mary-Kate & Ashley: When In Rome (DVD) billede

Olsen tvillingerne fra Hænderne Fulde er blevet teenagere... og så ikke meget mere.

Plottet er således: Olsen tvillingerne er med nogle andre teenagere i Rom som praktikanter i et stort modefirma. De bliver vilde med nogle drenge, fyret og genansat og pludslig er der en sammensværgelse for at få dem ned med nakken. Det giver ikke meget mening, men det er vist heller ikke meningen overhovedet.

Olsen tvillingerne er mest kendte herhjemme som den lille, søde Michelle fra den elskede og hadede 80'er/90'er komedieserie Hænderne Fulde (Full House). De har nu været godt i gang med at lave en masse børne- familie- og teenfilm lige siden deres debut, men det er først nu at de prøver at få deres film ud i resten af verdenen. Desværre er When In Rome en elendig film, der mest af alt ligner en blandning af en musikvideo og en bunke reklamer for diverse produkter, biler og selvfølgelig også for Rom.

Steve Purcell er instruktøren, og har før instrueret diverse Paula Abdul musikvideoer og Olsen tvillingerne i nogle af deres andre film. Han kan dog ikke rigtigt ryste musikvideoerne af sig, og derfor bruger han en masse billige tricks af musik kombineret med slow-motion, gentagelser, skæve billeder osv. Det passer måske fint nok i musikvideoer (omend ikke en smule klichee), men at sidde og kigge på det i halvanden time er dirkete ubehageligt.

Olsen tvillingerne er ikke helt tabt bag vognen. De er vokset op i branchen, og derfor er de ikke helt uvidende om hvordan man spiller skuespil. De har blot et enkelt problem der kaldes videreudvikling. De er ikke søde og nuttede mere, og skal nu derfor vise de kan andet. Det formår de ikke med When In Rome, men de viser dog en form for habilitet igennem gentagelse. Det er meget tydeligt specielt i denne film, hvor ALLE de andre skuespillere er modbydeligt dårlige.

Kort sagt er dette kun en film for fans, eller for folk der er nysgerrige efter hvordan Olsen tvillingerne nu ser ud. When in Rome har intet nyt at tilføje til nogle af de ufuldførte problemstillinger den tager op, og humoren er gammelt nyt.

Ekstramaterialet:
En alternativ slutning der er endnu mere ringe end den der bruges, samt et ligegyldigt Bag-Om-Kameraet. Ekstramaterialet får en stjerne, ligesom filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Sandrew Metronome.

Titel: Mary-Kate & Ashley: When In Rome
Original Titel: When In Rome
Premieredato: 10. august 2004
Instruktør: Steve Purcell
Skuespillere: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Leslie Danon, Derek Lee Nixon, Julian Stone, Archie Kao, Michelangelo Tommaso
Spilletid: 85 min.
Selskab: Dualstar Entertainment Group, Tapestry Films, Sandrew Metronome, 2003
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...