Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Molly - En ung piges sex-eventyr.

31. oktober 2014 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Molly - En ung piges sex-eventyr. billede

Mac Ahlberg har lavet et hav af film I den erotiske genre, og I denne klassiker fra 1977 præsentere han blandt andet sexikonet Marie Forså på fornemste vis. Er man fan af genren, og Marie Forså er denne erotiske klassiker bestemt et must i samlingen.

Den unge og smukke Molly (Marie Forså) er dybt forelsket i den smarte Peter, der blandt andet arrangere fester, hvor løssluppenheden får frit spil. Sammen med sin veninde oplever Molly mange erotiske eventyr, imens de lurer på de forskellige gæster, der giver sig hen i absolut nydelse. Molly og hendes veninde lader sig snart rive med af det de ser, og prøver grænser af med hinanden. Peter som Molly er forelsket i, er selv en løssluppen herrer, der ikke er vant til at have kun en kvinde, og derfor har han svært ved at give noget tilbage til Molly. Hun beslutter sig for at droppe ham, og gifter sig i stedet for med hans bror Robin. Men heller ikke Robin lever op til standarten, og snart må den nu mere erfarne Molly igen ud på nye sex-eventyr.

Svensk film havde en gylden periode op igennem 70’erne inden for den erotiske filmgenre. En af front figurerne var den unge og charmerende Marie Forså der medvirkede i et hav af erotiske produktioner i både den hardcore genre, og i de mere bløde og sensuelle produktioner. Hendes sødme og ærlige udtryk brænder igennem lærredet/skærmen, og det er ikke svært at forstå, at hun er endt som stjerne i den svenske erotik genre. Hun har blandt andet medvirket i film som Ju-stine og Juliette, Ble Ami og klassikeren Flossie.

Instruktøren Mac Ahlberg er født i 1931 og fungerede både som instruktør og senere som fotograf. I 1965 instruerede han den Danske film , ”Jeg, en kvinde”, der høstede stor international anderkendelse. Han har lavet mange film i den erotiske genre og hans samarbejde med Marie Forså op igennem 70’erne talte mange produktioner.

Det er firmaet Pink Flamingo Entertainment der har udgivet Molly på Dansk DVD. Pink Flamingo har mange spændende udgivelser på bagen i den erotiske genre. Blandt andet har de udsendt flere film af Shaun Castello, der nok er mest kendt for sin klassiker Forced Entry. Hvis man interessere sig for erotiske film fra 60’erne og 70’erne har Pink Flamingo også udgivet 2 DVD’er med titlen The Golden Age Of Danish Pornography 1 og 2.

Molly – En ung piges sex-eventyr tilføjer ikke noget nyt til genren, men søde Marie Forså bliver man jo aldrig træt af at se på.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet indeholder lidt forskelligt guf for kendere af genren.
Der er blandt andet slettede scener fra filmen, 8 mm optagelser og lidt trailers.

Kvaliteten er efter standarten når det kommer til erotiske film fra 70’erne. Mollys eventyr har fået en del ridser i lakken undervejs, og er til tider temmelig ridset og grynet. Men hvis man er ægte Maria Forså fan betyder det vel mindre.

Lyden er Engelsk Dolby Digital 2.0 og filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Molly – En ung piges sex-eventyr er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Molly - En ung piges sex-eventyr.
Original Titel: Molly – Familieflickan.
Premieredato: 31. oktober 2014
Instruktør: Mac Ahlberg.
Skuespillere: Marie Forså, Eva Axen, Chris Chittell, Jack Frank, Anne Magle.
Spilletid: 93 min.
Selskab: 1977
Genre: Andetbanner
Overskrift Højre Block
Into The Deep (N...
Blonde (Netflix)
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...