Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Herself
Herself billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

My Baby's Daddy (DVD)

29. august 2004 af Morten Eriksen

3 stjerner Skriv en kommentar

My Baby's Daddy (DVD) billede

Afroamerikansk komedie om tre mænd og tre baby’er...

Lonnie, G og Domenic er tre uadskillelige fyre der bor sammen i en ungkarlehybel. De lever og ånder for fester og damer og hvad der nu ellers falder dem ind. Det kører for de tre, der alle har kæreste på, uden at det bliver for seriøst. G (Anthony Anderson) arbejder i hans kæreste XiXi’s fars supermarked, men går og håber på en dag at blive professionel bokser. Lonnie (Eddie Griffin) har altid været vild med Rolonda (Paula Jai Parker) der er en sæk som kun tænker på penge og er fuldstændig ligeglad med Lonnie. Domenic (Michael Imperioli) har haft en affære med Nia (Joanna Bacalso) men han er mere optaget af sit job som hip-hop producer.

En dag får de tre gutter at vide, at deres kærester har brød i ovnen! De går mere eller mindre i baglås, og før de får set sig om, er baby’erne poppet og et nyt liv som far står for døren. G håber stadig på gennembruddet som en ny Rocky, og da hans kammersjuk No Good (Method Man) kommer ud af fænglset, glæder han sig helt vildt. No Good’s kriminelle løbebane harmonerer bare ikke med G’s nye familieliv og det bliver hurtigt for meget for XiXi. Lonnie finder ud af, at Rolonda ikke er den perfekte mor for deres barn og han er desuden faldet for en kvinde i mødregruppen. Domenic får også sin sag for, da hans kæreste pludselig ikke vil have noget med ham at gøre på grund af, at han ikke deltager aktivt i barnets liv.

De tre må nu vise at de er mænd, tage et ansvar og glemme deres gamle tilværelse hvis de skal tage del i deres børns tilværelse. Men er det nu også ligetil?

Anthony Anderson – den brede mand med den lyse pivestemme – kan jeg personligt godt lide. Han spiller meget naturligt. Der havde ikke været meget at komme efter, hvis ikke han havde været med i filmen. De sjoveste scener er dem han er med i!. Han har haft nogle mindre roller i nogle større film heriblandt ”Romeo Must Die” og ”Cradle 2 The Grave”.

Eddie Griffin, der også har skrevet og produceret filmen, er ligesom Anthony Anderson ved at være etableret i komediegenren og han gentager snart sin rolle som pimp i ”Deuce Bigalow –European Gigolo” til sommer sammen med Rob Schneider. Han fik et hit med ”Undercover Brother” og spillede Orpheus i ”Scary Movie 3”. I filmen er Lonnie en nørdet type uden selvtillid så de to andre giver ham en pimp-makeover! Griffins ansigtsmimik er sjov, men han har ikke så meget at arbejde med i denne film!

Michael Imperioli har haft nogle små roller i Spike Lee film og er set i en del afsnit af ”The Sopranos”. Han gør sig ikke så bemærket i ”My Baby’s Daddy”, og jeg tror at han er med for det ikke udelukkende skulle være sort cast!

Method Man (Clifford Smith) fra gruppen ”Wu-Tang Clan” falder godt ind i herlighederne som den økologiske gangster No Good.

Filmen starter med at vi bliver introduceret til de tre venners kammeratskab. Det sker med en lille tegnefilm, og det er friskt og anderledes. Tempoet er meget fint lige indtil de får nyheden om kæresternes graviditet. Efter det, så virker det som om, at der er klippet en halv film ud. Handlingen skrider så meget, at den opbyggede stemning ødelægges. Det er synd for en film der havde potentiale for at blive rigtig skæg. I stedet trækkes der blot på smilebåndet enkelte steder, og filmen når på intet tidspunkt over middel. Det er "sort" humor, forstået på den måde, at det er en næsten udelukkende sort cast. Er man til film som f.eks. "The Wash", "How High" og "Friday" så er der mere af den skuffe i denne film!

DVD specifikationer:

Menuerne er animerede med klip fra filmen og der er baggrundsmusik. Lyden er i DD 5.1 og surround kanalerne er brugt flittigt til hip hop musikken. Der er tekster på dansk, svensk, norsk og finsk. Billedet er i anamorfisk widescreen 1.85:1 og kvaliteten er fin.

Ekstramateriale:

Behind the Scenes
Gag Reel
Little T Music Video
Original ending
Trailers

Der er et 7 minutters program indeholdende interviewbidder og flygtige klip fra settet. Eddie Griffin fortæller blandt andet, at de alle tre er fædre i virkeligheden og at han fik et barn som 16 årig. Idéen med filmen var, at vise hvordan hip hop generationen takler det at blive forældre.

Der er en lille samling fraklip (2 min.) hvor skuespillerne klokker i det eller improviserer.

Så kan man se en musikvideo med Little T (og han er virkelig lille) der også medvirker i filmen. T’et står for Tupac!

Der er en slutning som faktisk indholdsmæssigt er identisk med den endelige, men den er blot klippet anderledes!

Der er trailers for “The Cooler” med William H. Macy (Letterbox, 1,85:1, DD stereo), ”The Prince & Me” (Pan&Scan, DD stereo), Jersey Girl med Ben Affleck og Liv Tyler (Letterbox, 1,85:1, DD stereo) og endelig My Baby’s Daddy (Letterbox, 1,85:1, DD stereo).

Mængden af ekstramateriale er meget passende for den type film, også når man tager i betragtning, at filmen er udsendt direkte på video i Danmark.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: My Baby's Daddy
Original Titel: My Baby's Daddy
Premieredato: 1. september 2004
Instruktør: Cheryl Dunye
Skuespillere: Anthony Anderson, Eddie Griffin, Michael Imperioli, Paula Jai Parker, Ling Bai, Joanna Bacalso, Marsha Thomason
Spilletid: 82 min.
Selskab: Miramax Films, Nordisk Film ,2004
Genre: Humor
Link: http://www.miramax.com/my_babys_daddy/
Jeg er blevet far!
Jeg er blevet far!
De tre lægger slagplan!
De tre lægger slagplan!
Anthony Anderson (Behind the scenes).
Anthony Anderson (Behind the scenes).


banner
Overskrift Højre Block
Body Swap
Idiot Prayer - N...
Roadkill
The Painted Bird
Retfærdighedens ...
Psycho - 60th An...
Freaky
Gud Eksisterer, ...
Secret Ingredient
Beck - Undercove...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...