Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Nekrolog over Vincent Schiavelli

29. december 2005 af Carl Gustaf Hjelt Liebe Skriv en kommentar

Nekrolog over Vincent Schiavelli billede

Vincent Schiavelli er død i en alder af 57 år

Vincent Schiavelli, den amerikanske skuespiller med de karakteristiske hænge-øjne er død af lungekræft i en alder af 57 år, i sit hjem på Sicilien.

Schiavelli blev født den 10. November 1948 I Brooklyn, New York. Han læste til skuespiller ved New York University's School of the Arts og begyndte første gang at arbejde på teaterscenen i 60’erne. Hans første film var Milos Forman’s ”Taking Off”, hvor han spillede en rådgiver der underviste forvirrede teenageres forældre i indtagelse af marihuana, så de bedre var i stand til at forstå deres børns forventninger.

Schiavellis specielle udseende har ofte medført, at han fik navnet ”The man with the sad eyes”. Det har dog ikke været en hindring for at nå til tops i faget. Hans udtryk gjorde ham perfekt til karakterroller og i 1997 kårede Vanity Fair Schiavelli til en af verdens bedste karakterskuespillere.

Schiavelli medvirkede i mere end 150 film og tv-produktioner, ifølge IMDB. Blandt de mere kendte film, han medvirkede i kan nævnes: Batman Returns, Gøgereden, The People Vs. Larry Flynt og Amadeus I de senere år arbejdede Schiavelli i Italien, hvor han instruerede et teater-stykke i Sicilien baseret på 9 fabler.

Udover at have været skuespiller, gjorde Schiavelli karriere som forfatter og har skrevet 3 kogebøger. For sit skriveri om mad i diverse aviser og tidsskrifter modtog han James Beard Foundation journalist-prisen.

Vincent Schiavelli efterlader sig kone og 2 børn.



banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...