Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Olsen Banden - På De Bonede Gulve

27. april 2011 af Julie Klausen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Olsen Banden - På De Bonede Gulve billede

Egon har en plan! Han skal bruge en boremaskine, et glas honning, en flaske økologisk sveskejuice og en bunke døde rotter.

Alt er som det plejer. Egon er endnu en gang havnet bag tremmerne, men straks han er tilbage i friheden, har han selvfølgelig et nyt kup i tankerne. Eller, rent faktisk det er det det samme kup. Denne gang sætter han alt på spil for at få fingrene i H.C. Andersens gamle fjerpen, der eftersigende skulle være den pen han skrev alle sine berømte eventyr med. Men ved Egon Olsen, og hans medsammensvorne Kjeld og Benny mon, at de bliver narret af selveste Statsministeriets? Ender de med at tage røven på Egon nok en gang? Glæd dig til et gensyn med de folkekære figurer; Egon, Kjeld, Benny, Yvonne, Hr. Hallandsen mf., og i denne animerede udgave stifter vi også bekendtskab med en række nye figurer, deriblandt forhenværende statsminister Anders Fogh og selveste Kongehusets overhoved, Dronning Magrethe ll!

Når man bestemmer sig for at se denne film, er det vigtigt at gøre op med sig selv hvad man forventer. Hvis man forventer en film, der er fuldstændig som de gode gamle ”Olsensbanden”-film, så bliver man skuffet. Hvis man forventer noget helt nyt og spændende, og regner med at blive overrasket gang på gang filmen igennem, så bliver man også skuffet. Filmen er nemlig en nydelig blanding.
Skaberne har taget en lille bid af den danske nostalgi, og har piftet den op med animation, nye figurer og en god omgang parodiering. Det morsomme ved filmen er netop, hvordan der så tydeligt er gjort grin med de gode gamle film, og deres karakterer, og nye og mere nutidige kendisser ligeså. Der er også helt fantastisk at se, hvor mange utrolige detaljer det har været muligt at få med i filmen. Kjeld og Yvonnes hus set udefra, er fuldstændig identisk med det vi kender, og ligeledes er deres stue. Det er ligeledes fantastisk at se (eller rettere sagt, høre), hvordan de nye skuespillere med stor præcision, rammer de gamle og velkendte stemmer så godt.
Når dette så er sagt, så kan man hurtigt miste den røde tråd i filmen. Ikke fordi den ikke er sammenhængende, men fordi der bliver lagt så stor vægt på selve karaktererne, at historien til tider halter, eller fjerner dit fokus fra hvor det burde være.

Alt i alt en udmærket film, hvis man ikke forventer at alt er som det plejer, eller forventer noget nyt og banebrydende. Det er et hyggeligt gensyn, der er blevet spicet op med en god portion humor.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film

Titel: Olsen Banden - På De Bonede Gulve
Original Titel: Olsen Banden - På De Bonede Gulve
Premieredato: 19. april 2011
Instruktør: Jørgen Lerdam
Skuespillere: Martin Buck, Nicolaj Kopernikus, Esben Pretzman, Anette Heick, Albert S, Lund, Jonas Schmidt, Henrik Lykkegaard, Mick Øgendahl.
Spilletid: 75 min.
Selskab: Nordisk Film A/S, 2010
Genre: Humor
Link: http://www.olsenbandenfilmen.dk/banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...