Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Papillon

23. august 2018 af Sandra Virginia Bereza

6 stjerner Skriv en kommentar

Papillon billede

Det biografiske drama 'Papillon' følger Henri "Papillon" Charierre, der bliver idømt livsvarigt fængsel i Fransk Guyana.

'Papillon' er instrueret af danske Michael Noer og er en genindspilning af filmen med samme titel fra 1973 med Dustin Hoffman.

Det biografiske drama 'Papillon' følger Henri "Papillon" Charierre, der bliver idømt livsvarigt fængsel i Fransk Guyana.

Vi møder Papi midt i hans livs sus og dus, vi er i Paris det er 1931 de gyldne tider, Papi har en dejlig dame som elsker ham og det sidste han mangler er penge, for det flyder med diamanter og dollars grundet alle de pengeskabe han formår at få dirket op. Papi arbejder for mafiaen og de er ikke helt så glade for hans talent eller i så fald er der nogen som er jaloux på Papi og har set sig ondt på ham og gerne vil af med ham, hertil bliver han anholdt i sit hjem for et mord han ikke har begået og ført væk fra det smukke søde liv afsted på hvad der bliver hans livs værste rejse på en straffefanger fyldt båd som har sat kurs mod Guyana.

Livet som straffefange er hårdt, så Henri allierer sig hurtigt med Louis Dega, der sidder inde for økonomisk svindel, han er millionær og har bogstaveligt talt røven fuld af penge, Louis er ikke den stærke type og har brug for en beskytter, så han kan blive holdt i live indtil hans sag kommer for retten, og sammen forsøger de gentagende gange at flygte og genvinde deres frihed.

Papillon lægger sig op af et være et mesterværk, flot flot og atter flot, det er en nydelse at se filmen trods dens barske og brutale fortælling, men man får medsympati og man hepper på at det lykkedes for dem at flygte, det er en sej spændende evig kamp mellem liv og død og der er meget blod og der er meget vold og det er så fucking godt spillet af alle medvirkende. Det er en sanse eksploderende brutal rejse at se denne film.

'Papillon' er instrueret af danske Michael Noer og er en genindspilning af filmen med samme titel fra 1973 med Dustin Hoffman.

Noer's film har en filmisk smerte og til tider går den hen og bliver kropsskræmmende, imens Papillon og andre sultes, slået og pisket og i nogle tilfælde splittes og myrdes. Det er ikke en sjov tid for nogen.

Filmens hovedroller spilles af Charlie Hunnam og Rami Malek, der er kendt fra henholdsvis tv-serien 'Sons of Anarchy' og 'Mr. Robot'. Derudover er danske Roland Møller også at finde på rollelisten.

Titel: Papillon
Original Titel: Papillon
Premieredato: 23. august 2018
Instruktør: Michael Noer
Skuespillere: Charlie Hunnam, Roland Møller, Rami Malek
Spilletid: 133 min.
Selskab:
Genre: Action , Dokumentar , Drama
Link: https://youtu.be/xqj7XOv9mC8


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...