Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Black Panther: W...
Black Panther: Wakanda Forever billede

Emily


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Perfect Stranger

22. juni 2007 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar

Perfect Stranger billede

En kedelig affære…

Det lyder ellers lovende. To af Hollywoods helt store stjerneskud i en sexet sommerthriller. Men ak – ”Perfect stranger” er langt fra sexet og aldeles uspændende.
Da reporteren Rowena Prices (Halle Berry) veninde Grace (Nicki Aycox) findes brutalt myrdet, beslutter den intelligente journalist sig for at finde gerningsmanden. Sporene peger i retning af én mand, nemlig den magtfulde reklamedirektør, Harrison Hill (Bruce Willis). Det viser sig at Grace har haft en hed affære med Harrison, der i forvejen er en gift mand. Grace og Harrison har mødt hinanden i et chatroom på internettet, hvor de har udvekslet seksuelle fantasier og drømme. Internetseancerne har senere udviklet sig til virkelige møder i soveværelset. Da Harrison beslutter sig for at gøre en ende på forholdet, begynder Grace at afpresse ham. Alt tyder på at Graces død og afpresningen af Harrison Hill er forbundet med hinanden.
For at komme til bunds i sagen, beslutter Rowena sig for at gå undercover og blive ansat i Harrisons reklamebureau. Rowena får hjælp af hendes gode ven og kollega Miles (Giovanni Ribisi), der tilfældigvis ved alt om hacking og chatrooms.
Der er dækket op til den helt store spændingsfest, men desværre er ”Perfect Stranger” en kedelig suppedas uden det helt store bid.

”Perfect Stranger” vil gerne være en sensuel thriller om utroskab og mord. Men det lykkes bare ikke. I stedet er filmen en lummer affære, der højest kan betragtes som ufrivillig morsom. Manuskriptet er præget af tåbelige replikker, der gang på gang falder til jorden med et brag. Skuespillet er kikset og rutinepræget. Halle Berry gør sit bedste for at gøre hendes figur interessant, men det lykkes desværre ikke. Det samme kan siges om Bruce Willis, der dog enkelte steder formår at bringe sin karakter op på et niveau, hvor det rent faktisk bliver spændende at se på.
Den talentfulde Giovanni Ribisi, kendt fra ” Saving Private Ryan” (1998) og “Sky Captain and the World of Tomorrow” (2004) er det eneste, der redder filmen fra den totale fiasko. Ribisi levere en udmærket præstation som den godmodige ven Miles, der på trods af sit venlige sind, skjuler en mørk hemmelighed.

Det er svært at finde noget godt at sige om ”Perfect Stranger” udover Giovanni Ribisis præstation. Filmen er kedelig og usammenhængende. Filmen har nogenlunde den samme sexappeal som en tom coladåse. End ikke det smarte twist i historiens afslutning, kan redde filmen fra at være en aldeles kedelig kop te.

Titel: Perfect Stranger
Original Titel: Perfect Stranger
Premieredato: 22. juni 2007
Instruktør: James Foley
Skuespillere: Halle Berry, Bruce Willis, Giovanni Ribisi, Richard Portnow, Nicki Aycox, Gary Dourdan, Daniella Van Graas
Spilletid: 109 min.
Selskab: Revolution Studios 2007/ SF Film 2007
Genre: Thriller
Link: http://www.sonypictures.com/movies/perfectstranger/

banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Crimes Of The Fu...
Vanskabte Land
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She SaidKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...