Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

R. Kelly - The R. In R&B: The Greatest Hits Video Collection

2. december 2003 af Per C. Halling

5 stjerner Skriv en kommentar

R. Kelly - The R. In R&B: The Greatest Hits Video Collection billede

Hvis du er til R & B, så kommer her et DVD/CD-sæt med masser af fede videoer og numre med en af genrens største artister – R. Kelly.

En af de mest succesfulde mandlige artister indenfor R & B de sidste 10 år er Producer, vokalist, multi-instrumentalist og sangskriver - R. Kelly. Han har både alene og sammen med andre lavet masser af hits og mange af dem kan man høre og se de tilhørende videoer til på denne opsamlings DVD som desuden også indeholder en CD med bonusnumre lige til at smide i Discman’en eller stereoanlægget.

Han blev født Robert Kelly i januar 1968 i Chicago, Illinois, USA og voksede op i bydelen South Side. Han har altid haft flair for at spille på forskellige instrumenter, så da han på et tidspunkt deltog i en talentkonkurrence på TV kaldet Big Break, hvor ingen ringere end Natalie Cole var vært gik han hen og vandt. Dette gav ham virkelig mod på at søge nye udfordringer og bl.a. gik han til optagelsesprøve på et teaterstykke på The Regal Theatre i Chicago. Her fik manager Barry Hankerson øje på hans talent og han hyrede ham til producere og koordinere shows for både kendte ukendte artister som fx Gladys Knight, David Peaston, Aaliyah og Hi-Five, som han lavede hittet Quality Time sammen med. På tros af at han havde succes som producer, fik han mere og mere lyst til også selv at indspille og udsende musik. Han slog sig derfor sammen med bl.a. Ronald Winans og lavede den succesfulde duet That Extra Mile.

Nu begyndte hans karriere at tage fart, med hans andet album 12 Play fik han hele 3 hit singler Sex Me (Parts I & II), Bump 'N Grind og She's Got That Vibe, som også er at finde på denne DVD. Under indspilningen af hans tredje album, blev han venner med Gospelsangeren Kirk Franklin og det gjorde at hans karriere pludselig tog en meget spirituel drejning fra hårdt pumpede R & B numre til smukke ballader som fx You Are Not Alone, som han producerede for Michael Jackson, og de ikke mindst 2 store filmsange Gotham City (også med på DVD’en) og I Believe I Can Fly, som gjorde ham til superstjerne også udenfor USA.

Mens han arbejdede på sit næste soloalbum forsatte han med at skrive/producere for andre store navne som fx Whitney Houston (som havde hårdt brug for et hit !) og Boyz II Men, der fik glæde af hans magiske fingre både på nodepapiret og mixerpulten. Da albummet udkom var han igen en succes, det var et dobbelt album, som var virkelig gennemarbejdet til mindste detalje. For at gøre det tidssvarende havde han slået sammen med Celine Dion i nummeret I'm Your Angel og Nas / Foxy Brown i den meget smukke og rørende ballade If I Could Turn Back The Hands Of Time, som begge også kan nydes på denne DVD.

Det har dog ikke altid været en dans på roser, hans samarbejde med rap superstjernen Jay-Z som han udgav et album sammen med, var ikke noget særligt og der er derfor kun et enkelt nummer fra denne på DVD’en. Han var nogenlunde samtidig også anklaget for have have sex med en mindreårig, men hvor Michael Jackson's karriere fik et knæk af lignende anklager, ser det ud til at R. Kelly klarede frisag.

Med hans hyldest til Muhammad Ali med nummeret The World's Greatest fik alle til at glemme det forgående flop og sammen med hans nyeste single Step In the Name Of Love som afslutter DVD’en viser, at vi nok kommer til både at se og høre mere til ham også de næste 10 år uanset om, det er som kunstner, artist eller producer.

Video og Audio

Kvaliteten er hele vejen i bedste MTV / VH1 stil og den følger den tekniske udvikling fra tilbage i start 90’erne til i dag. Derfor svinger kvaliteten også, men det ændrer ikke ved, at når man har et talent som R. Kelly, så sælger han sig selv, uanset om der er billeder på eller ej. Det er gør derfor heller ikke er det ikke den store forskel, om du vælger at lytte til ham i Dolby Digital Stereo eller Dolby Digital 5.1. Prøv at afspil DVD'en med TV'et slukket i 5.1 for der vil de sidste par numre give dig følelsen af han står hjemme i din stue.

5 stjerner ud af 6

Ekstra Materiale

Ekstra Materialet begrænser sig til et fotogalleri og en CD med 5 remixes fra dobbelt albummet R. Kelly The R. In R&B: The Greatest Hits Collection: Volume I med sangene:

* Thoia Thong - remix feat. Busta Rhymes & Baby
* Thoia Thoing - Silk & The People's Choice Remix
* Snake - remix feat. Cam'ron & Big Tigger
* Feeling' On Yo Booty - Dirty South mix feat. Boo & Gotti
* I Can't Sleep Baby (If I) – remix

Det er en udmærket CD, men den ændre ikke noget for helhedsindtrykket.

3 stjerner ud 6

Track Liste

Som sagt tidligere så dækker denne samling videoer hele hans karriere, så her er listen over de 18 numre du kan nyde samlet eller hver for sig:

1. Bump N' Grind
2. Your Body's Callin'
3. Sex Me (Part 1)
4. You Remind Me Of Something
5. Ignition - Remix
6. Down Low (Nobody Has To Know) feat. Ronald Isley
7. When A Woman's Fed Up
8. Thoia Thoing
9. Fiesta - Remix feat. Jay-Z and Boo & Gotti
10. I Wish
11. Honey Love - R. Kelly and Public Announcement
12. She's Got That Vibe - R. Relly and Public Anouncement
13. If I Could Turn Back The Hands Of Time
14. The World's Greatest
15. I'm Your Angel - duet with Celine Dion
16. Gotham City
17. The Storm Is Over Now
18. Step In The Name Of Love - remix

Konklusion

Dette er en flot samling af videoer fra R. Kellys karriere, men det kunne nu have været rart med et program med og om R. Kelly, hvor man kunne få sat nogle historier på de forskellige sange og ikke mindst, når han nu har lavet så mange hits og været så stor succes i så mange år.

Er billederne/videoerne ligegyldige, kan man ligeså godt købe førnævnte album (2 CD), ellers er det bare at sætte sig tilbage og nyde hit efter hit, video efter video eller rejse sig op fra sofaen og få danset lidt med kæresten eller konen, for der er både musik til lidt rytmisk dans, men også en privat sjæler for kun jer to.

DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark

Titel: R. Kelly The R. In R&B: The Greatest Hits Video Collection
Original Titel: R. Kelly The R. In R&B: The Greatest Hits Video Collection
Premieredato: 27. oktober 2003
Instruktør: Diverse instruktører
Skuespillere: R, Kelly, Publicannucement, Celine Dion, Ja-Z, Ronald Isley, mange andre !
Spilletid: 90 min.
Selskab: Jive, BMG Danmark, 2003
Genre: Andet
Link: http://www.r-kelly.com
Her synger han et af hans største hits til dato - I Believe I Can Fly - som sjovt nok ikke er at finde på DVD'en !
Her synger han et af hans største hits til dato - I Believe I Can Fly - som sjovt nok ikke er at finde på DVD'en !
Han har vundet adskillige priser - her er det en Billboard Award i 1999.
Han har vundet adskillige priser - her er det en Billboard Award i 1999.
Dette billede er fra den ikke så velykkede album TP-2 hvor han prøvede kræfter sammen med Jay-Z mod D'Angelo og Puff Daddy !
Dette billede er fra den ikke så velykkede album TP-2 hvor han prøvede kræfter sammen med Jay-Z mod D'Angelo og Puff Daddy !


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...