Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Rå-zone. Soundtrack.

24. juli 2006 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

Rå-zone. Soundtrack. billede

Soundtracket til Rå-Zone er en fin omgang forskelligt musik, der er nem at lytte til, og desuden afspejler den nutid filmen også omhandler.

Den debuterende instruktør Christian E. Christiansen der sammen med manuskriptforfatteren Morten Dragsted skabt en hudløs ærlig og dragende barsk fortælling fra et af nutidens forstadsområder. Vi følger en mindre flok teenagepiger der i deres lille bande ikke går af vejen for at overskride grænser og prøve nye ting af. Der opstår imidlertid splittelse i gruppen og hævnen er voldsom, for den der kommer på tværs med pigebanden.

Christian E. Christiansen har med filmens historie ramt plet med de voldsomme oplevelser i den forvirrede ungdom. Til denne nutidige og aktuelle historie skal der selvfølgelig også bruges noget af det musik der er oppe i tiden.
Der er derfor valgt et blandet soundtrack med tidens toner, der fint indkapsler den tid vi lever i.
Der er valgt sange fra en del nye danske bands og Christian E. Christiansen har valgt at give musikken en central placering i filmen. Ligesom musik er en central del af hovedpersonernes/de unges hverdag.

Ligesom de unges hverdag er frakmatisk og kan virke forvirrende i forsøget på at skabe en fast base og identitet, ligeledes er numrene på soundtracket meget forskellige og gnider modstridende imod hinanden. Dette er bestemt ikke negativt, men blot et af soundtrackets kvaliteter. For her gives et fint bud på tidens toner og den nære fremtids stjerner. Stilen er bred og søgende ligesom pigernes handlinger i filmen.

Fra albummet (og filmens) åbningsnummer får vi den solide og energiske Make Them Beg, af Ida Corr og Al Agami. Efterfølgende bliver vi præsenteret for White Slave, der denne gang har ingen ringere end den gode gamle Sandmen forsanger Allan Vegenfeldt, med på vognen. Ellers er der gang i Hip Hoppen med Suspekt og deres nummer: Skudtæt. Endelig skal også fremhæves de hit der har været ørehængere i radioen og som mange nok vil nikke genkendende til når man ser filmen. Århusianske Veto med deres: Cannibal, og Tiger Baby og deres nummer: At Least I’m Honest, er bare to af soundtrackets ørehængere.

Trackliste:

Ida Corr - Make Them Beg

White Slave feat. Allan Vegenfeldt - Saturday Night (Sex, Drugs & Rock ‘n Roll)

Tiger Baby - At Least I’m Honest

Little Prince/Agent Mr. Cool – Tulipan

Veto - Cannibal

Street Corner Poets - Don’t Panic

Mikkel Maltha - Jantes vise

Sunn Elektra - Beautiful

Rock Hard Power Spray - Ride on Me

Jeppe Rapp - Når Du Ser Mig

Suspekt - Skudtæt

Tiger Baby - You Moved Me.

Mikkel Maltha feat. Camilla Munck - So Hard To Tell.

Soundtracket til Rå-Zone passer fint til filmen, og hvis man har set denne, så bliver oplevelsen størrere i det man nemt husker hvor de forskellige numre bliver brugt. Har man ikke set filmen, er det en god gang blandet øreguf der nemt glider ned en søndag formiddag hvor man ellers ville have hørt radio.

Soundtracket er venligst udlånt af Kick.

Titel: råzone
Original Titel: råzone
Premieredato: 24. juli 2006
Genre: Action




banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...