Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Nominerin...
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Druk
Druk billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ringmaster (DVD)

18. december 2001 af Hans Christian Vang

2 stjerner Skriv en kommentar

Jerry Springer går til filmen, men en noget speciel skildring af hans tv program!!

Jerry Springer's TV program kender jo nærmest talt alle. Stedet hvor den halve af Amerika's lusede (ja, nogle af dem altså) befolkning kommer og lufter deres snavsede undertøj foran millioner af mennesker.. Hvorfor gør de det?.. Tjah, nogle blev jo betalt for det (skuespillere) som det blev fundet ud af senere, men andre gjorde (og gør) det af uransagelige grunde. Den klassiske forklaring på hvorfor man skal på et internationalt tv program for at fortælle sin kone at man har råbollet hendes søster samtidig med at man har fået blowjobs at familiens hund?..  "Det er nemmere at sige på et tv program end hvis vi sad hjemme alene".  Hvad??? spørger jeg bare, nåmen den her "film" tager altså udgangspunkt i Jerry's tv show, og det burde jo så være grund nok til at se den hvis man vil ha' et godt grin ikk?.. Nej. Historien er totalt uinteressant og drejer sig om en lille familie der bor i en trailer park i et sted i USA. En mor, en datter, og en stedfar. Stedfaren boller både moren og datteren, datteren har en kæreste ved siden af som vist nok er jomfru.. Altså, indtil hendes mor tager sig kærligt af ham. Den perfekte familie til Jerry's program. Moren bliver træt af at hendes datter og hendes mand fjoller rundt "bagom ryggen" på hende (hvilket de absolute ikke klarer ret godt - man skulle næsten tro at de VILLE fanges i deres akter), så hun ringer til Jerry's program og program lederen bliver henrykt da hun ringer, og tilbyder hende med det samme en flybillet til Chicago hvor programmet optages. Familien's to kvinder: moren og datteren bliver henrykte over dette og begynder at stå og hoppe op og ned af glæde sammen "YEAAAH! Vi skal på Jerry springer show!! yooohooo!!".....???? Øh, ok.. Har i glemt hvorfor? Hvor dum må man dog ha' lov at være?, nåja.. Det er jo Amerikanere, undskyld min mindre forglemmelse. Familien ankommer til Chicago og skal til briefing før showet begynder, og dette sker sammen med flere andre familier.. Bla. Michael Jai White's (SPAWN) familie\kæreste(r), og da han jo er en flot fyr, og datteren til moren fra den anden familie er en køn pige så kommer disse to også til at hygge sig en hel del, til den store ærgelse for Michael's kæreste, og SÅ starter filmen langt om længe, og vi kommer ind på de sjove slåskampe, og så videre...
 
Skuespillernes præstationer er udmærkede.. Det må jo være svært at skulle lade som om man er meget glad for diverse former for incest og så videre, så tjoh, det gør de da ganske udmærket. Jerry Springer er en anden sag, hans skuespil er virkelig ikke værd at kigge på, manden kan ikke engang levere hans replikker uden at det lyder som om han læser fra de "cue-cards" vi kender fra hans program, og det fungerer altså virkelig ikke når man ligger og har en sex scene med en hed blondine! (den bedste scene i hele filmen alligevel - oooh).
 
Hvordan forfatteren, Jon Berstein har kunnet skrive dette drivel uden at falde i søvn ved keyboardet fatter jeg virkelig ikke en pind af... Og instruktøren syntes at være intetstedsværende i denne film. Den "instruktion" han giver hans skuespillere er ihvertfald ikke overdrevet fantastisk.
 
Den her film skal ses - hvis du vil se den aller-underligste film nogensinde.  Den her film skal ses - hvis du vil se Jerry Springer dumme sig totalt. Den her film skal ses - hvis du er overdrevet superduper fan af Jerry's tv program, og ellers er ligeglad med films kvalitet - både historiemæssigt og skuespilmæssigt.
 
Hvis du er et intelligent menneske skal du holde dig fra denne film. Hvis du ikke er intelligent skal du også holde dig fra denne film.... Medmindre du heeelt vildt bare SKAL se en film og du er for høj af diverse ulovlige mediciner til at bekymre dig om hvilken, så er denne udmærket.  Hvis du er alkoholiker på afvænning skal du nok ikke sætte denne film i din afspiller da den helt sikkert vil medbringe farlige tendenser om at droppe din afvænning - du vil simpelthen få brug for en lille en for at kunne holde filmen ud i længden.
 
Denne anmelder finder virkelig hans tid spildt på Ringmaster. Så er du advaret.   RINGE!

Titel: Ringmaster - Jerry Springer
Original Titel: Ringmaster - Jerry Springer
Premieredato: 18. december 2001
Instruktør: Neil Abramson
Skuespillere: Jerry Springer, Michael Jai White, Michael Dudikoff
Spilletid: 90 min.
Selskab: Artisan Entertainment, 1998
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Defeated
After We Collided
The Silencing
Like a Boss
Druk
Hamilton
Bridgerton
Equinox
Soul
Timmy Taber: Ing...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...