Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Runner Runner

4. marts 2014 af Ronnie Bisgaard Mortensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Runner Runner billede

Timberlakes og Afflecks filmvalg er dårlig gambling

Jeg har et meget underligt forhold til Ben Affleck, for den mand kan både foran og bag kameraet levere fantastiske præstationer. Se bare film som Argo, Good Will Hunting og Gone Baby Gone. Omvendt formår Affleck tit også at vælge nogle både halvdårlige og halvkedelige film. Runner Runner er en af de sidstenævnte og dette gør, at jeg allerede nu frygter Man of Steel fortsættelsen, hvor Affleck skal spille Batman.

Richie Furst (Timberlake) går på college og finansierer sin skolegang ved at drive illegalt gambling. Da han trues med at blive smidt ud, hvis ikke han stopper sin gambling, satser han alt på et spil poker og taber. Richie kan dog bevise, at han er blevet snydt og tager til Costa Rica for at opsøge manden bag spillehjemmesiden, Ivan Block (Affleck), men i stedet for at afsløre ham bliver Richie i stedet tilbudt et job hos Block. De hurtige penge får Richie til at takke ja til jobbet, men han finder hurtigt ud af at med jobbet følger også problemer, som kan være svære at komme ud af igen.

Runner Runner er en term indenfor pokerspillet og betyder, at man får to favorable kort lige i træk. Selve filmen har også gambling som tema, men formår aldrig rigtigt at gøre det interessant. I starten får man at vide, at gambling er et problem på højde med stoffer, men det er som om at filmen glemmer dette. I stedet fokuserer den på Richies kamp for først at komme ind i Blocks system og herefter ud. Det dertilhørende trekantsdrama mellem Richie, Block og Blocks kæreste Rebecca (Arteton) får pludselig en kæmpe indflydelse på filmen, og det er på trods af at der ikke er den mindste kemi mellem nogen af dem.

Filmen er desuden alt for forudsigelig og klichéfyldt. Jeg havde også svært ved at føle med Richie som en form for helt. Selvom han i dette henseende er en antihelt, så skal man som seer stadig have noget sympati for ham, for ellers er man ligeglad med, hvordan handlingen fremskrider, og i Runner Runner er det altså et kæmpe problem. Richie tager den ene idiotiske beslutning efter den anden, og jeg følte til sidst, at det var ligegyldig om, han slap af det med det hele. Richie finder som sagt ud af at Block har snydt ham, men i stedet for at give oplysningerne videre til politiet, vælger han at droppe college og selv opsøge ham. Idiotisk! Block er desuden eftersøgt af FBI, men Richie vader bare ind til den første og bedste fest og finder ham. Igen idiotisk! Da Richie bliver opsøgt af FBI, går han til Block og spørger om, det er ulovligt, det de gør? Nej, svarer Block, FBI er bare misundelige på dem, og det tror Richie så på. Jamen, hvor dumt er det? Det manuskript er simpelthen for dårligt, og TImberlake bør enten finde nogle bedre film at spille med i eller bare holde sig til hans fremragende popmusik.

Runner Runner er en dum film. Skuespillet er ikke specielt godt, og der er ingen kemi mellem skuespillerne. Manuskriptet er direkte elendigt, og man føler en form for ligegyldighed overfor Richie. Vi burde holde med ham og håbe han klarer den. Jeg var egentlig ret ligeglad hvordan det gik ham, og jeg håber at både TImberlake og Affleck fremover finder nogle bedre film at spille med i.

Ekstramateriale
På Blu Ray udgaven af Runner Runner er der udover en trailer til filmen også 10 minutters Deleted Scenes, men fordi filmen ikke er særlig god føler man egentlig, at de slettede scener ikke kunne have gjort en forskel. Desuden er der en 17 minutter lang dokumentar om gambling, hvori folkene bag filmen giver deres meninger om gambling og filmen.
Ekstramaterialet får 2/6.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox Paramount

Titel: Runner Runner
Original Titel: Runner Runner
Premieredato: 13. februar 2014
Instruktør: Brad Furman
Skuespillere: Justin Timberlake, Ben Affleck, Gemma Arterton, Anthony Mackie
Spilletid: 91 min.
Selskab: Stone Village Pictures, Fox Paramount, 2014
Genre: Action , Thriller
Link: http://www.runnerrunnermovie.com


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...