Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Species 3

10. maj 2005 af Søren Falgaard

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Species 3 billede

”Species 3” er en fornærmelse mod den intelligente seer. De fremmede aliens er stadigvæk beklædt i flotte kroppe, og tematikken er stadigvæk sex og DNA-kodning

Der må være grænser for, hvad man kan beskæmme dvd-hylderne med. ”Species 3” er ganske enkelt en dårlig film, den træder rundt i nogle irriterende plotstrukturer med en række personer, der er flade som pandekager.

”Species 2” endte med, at menneskeheden endnu engang troede, de havde besejret invasaionsaliensene fra rummet. Med treeren viser det sig naturligvis ikke at holde stik. En halvgal professor har taget det seneste afkom af arten til sig for at forfine det yderligere, desværre er der også nogle uædle halvarter på færde og så er gode råd dyre. Filmen foregår på et universitet, hvor der forskes i genteknologi, og vi følger fra start af den unge intelligente Dean. Dean viser store talenter indenfor såvel forskning som kritisk tænkning, og professoren hyrer ham som medhjælper.

Naturligvis går det hele galt for vores Dr. Frankenstein wannabe, og alienerne begynder så småt at komme i løbetid. De vil formere sig og forplante sig som den ledende race. Og da professoren gennembores af en alien, står vores ungehelt overfor en stor opgave.

Hvor etteren var hæderlig, var toeren mindre god, mens treeren er en katastrofe. Filmen er hele vejen igennem yderst banal og skuespillet ligeså. I etteren og toeren havde man i det mindste fået castet en fin række skuespillere, der holdt filmen lidt oven vande. Her i treeren er der ikke andet end en flot forvirrede ungdomsskuespillere, der ikke formår at give filmen, hverken charme eller nuance. Hvor tematikkerne i især den første Specie-film var interessante, er det kørt helt ud på overdrevet i treeren, der er og bliver en film under niveau.

Alienpigerne er som sædvanlig kønne og villige til at vise deres modne frugter frem. Men hvor den dæmoniske seksualitet kom mere på spil i de første to, er det her kogt ned til nogle teenageagtige nørder og deres fascination af det modsatte køn.

”Species 3” er en 3’er, der lever fuldt op til rygtet. Film der fortsætter med at spinde guld på et enkelt lucky punch, bliver sjældent bedre. Her er der i hvert fald ikke meget at komme efter.

Der er lidt ekstramateriale på Dvden. Blandt andet det obligatoriske kommentatorspor, som man skal være overordentlig intereseret i Species-serien for at høre igennem.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox.

Titel: Species 3
Original Titel: Species 3
Premieredato: 12. april 2005
Instruktør: Brad Turner
Skuespillere: Amelia Cooke, Christopher Neame, James Leo Ryan, Joel Stoffer, John Paul Pitoc, Marc D, Wilson, Matthew Yang King
Spilletid: 107 min.
Selskab: MGM, SF Film
Genre: Sci-Fi
Link: http://www.imdb.com

banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...