Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Spiderman 2

20. august 2004 af Jan Ibsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Spiderman 2 billede

Spillet indeholder ikke mange spilletimer og på trods af et godt førstehåndsindtryk fænger spillet ikke hele vejen igennem.

Hele spillet igennem er man Spiderman, som befinder sig i New Yorks gader. I starten af spillet skal man beslutte sig for, om man vil have at Spiderman automatisk skal svinge sig fra bygning til bygning eller om man vil styre det manuelt. Den automatiske overlader ikke meget til dig andet end et par tryk på en knap, mens den manuelle byder på en del mere udfordring.

I begyndelsen af spillet bliver man introdoseret for fortælleren, som lærer dig at klatre, hoppe osv. Det største problem med fortælleren er, at han kun kan tale engelsk og der ingen muligheder er for at få undertekster. Dette gør det svært at følge med i de forskellige missioner og gør det også svært at spille for børn, så det er en god idé for børn, at have deres forældre ved siden af. Da hele spillet udspiller sig i samme miljø, bliver det hurtigt kedeligt. Man lærer hurtigt byen at kende og så er det ellers ikke så fascinerende mere, som hvis man havde valgt at lave det i forskellige omgivelser. Eller i det miste ikke ladet en se hele byen fra starten, men lade en opdage den lidt efter lidt.

Noget meget positivt ved spillet, er den måde man svinger sig igennem byen på. Det giver virkeligt et positivt kick og en god følelse i maven, når man kommer svingene gennem byens gader med mange kilometer i timen, hen over hovedet på byens borgere. Jeg kan også kun rose kampfunktionen, der består af en del forskellige tricks, fx kan man som en sjov ting, spinde forbryderne ind i ens net og hænge dem op i en lygtepæl.

Noget der er rigtig irriterende er save-funktionen, det er kun muligt at gemme spillet, når man er nået til et nyt kapitel. Det er altså ikke muligt at gemme midt i kapitlerne. Dette gav mig store problemer med at gennemføre spillet, da jeg hver eneste gang jeg døde skulle gøre en masse ting om for at nå til det punkt hvor jeg virkeligt havde problemer. Jeg tror grunden til dette er, at spillet dybest set ikke er rigtig langt, der er kun ca. 2-3 timers spillevarighed hvis man kunne gemme når man havde lyst.

Kort om spillet:

- Fedt med sving fra hus til hus.
- Svært at forstå for børn.
- kun ca. 2-3 timers spilletid.
- Dårlige gemmemuligheder.
- Ensformigt.
- God grafik.
- Nemt at styre.

Titel: Spiderman 2
Original Titel: Spiderman 2
Premieredato: 20. august 2004
Genre: Andet





banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...