Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Star Wars Battlefront (PC)

14. oktober 2004 af David Lund

4 stjerner Skriv en kommentar KØB SPILLET HER

Star Wars Battlefront (PC) billede

Endnu et Star Wars spil, denne gang i Battlefield ånden.

Star Wars er efterhånden gået hen og blevet et merchandise, men det burde el ikke chokere nogen. Filmene er stadig nogle af de mest indbringende i filmhistorien (de nye som de gamle), og der findes snart ikke det man kan købe med et Star Wars logo på. Spillene er en blandet fornøjelse, nogle er fuldstændigt banebrydende, hvor andre blot koger suppe på et gammelt tema. Dette spil hører mest under den anden kategori.

Star Wars Battlefront (eller Battlefield Star Wars om man vil) fornyer på ingen måde Battlefield genren, derimod får man lov til at udkæmpe nogle af de største krige i Star Wars, og derfor henvender det sig udelukkende til Star Wars fans. Der er mange måder at spille spillet på, men forskellene er minimale, og man undres derfor over, om de ikke kunne have fokuseret noget mere på detaljerne istedet for spillets størrelse.

I Singleplayer delen kan man vælge en såkaldt Historical Campaign (hvori man vælger en tidsperiode, Clone Wars eller Galactic Civil War, henholdsvis perioder fra hver af trilogierne), Galactic Conquest (en "strategisk" måde at vælge hvilke planeter man vil angribe) og til sidst en Instant Action (her kan du vælge præcis hvilke/hvilken baner/bane du vil spille, og i hvilken rækkefølge). Jeg valgte først Historical Campaign, og prøvede først Galactic Civil War og derefter Clone Wars. Hertil er der 3 sværhedsgrader, Easy er simpelthen for nem, Medium er også til at klare og Hard var for mig ret umulig. Man kæmper derefter krigene i kronologisk rækkefølge, og mellem hver bane er der nogle videofrekvenser fra filmene. Da jeg spillede spillet først kunne jeg sagtens høre lyden i disse frekvenser, men der var intet billede. Så ja, man skal downloade de nyeste video drivers, for at se disse. Dette fandt jeg lidt irriterende, at det ingensteder stod, jeg troede først jeg var igang med at spille et defekt spil. Galactic Conquest blev så det næste. Her vælger man ligeså en periode, og om man vil være Imperiet eller Rebellerne, jeg fik prøvet begge dele. Derefter viser der sig et kort, med et bundt planeter og en såkaldt Planetary Bonus. Når man har bekæmpet en planet, kan man aktivere en af de bonuser man har, heriblandt kan man få Darth Vader eller Luke Skywalker med i krig, fjendens faretøjer kan komme ind i spillet skadet, deres kort kan ikke vise personerne osv. Udover det vælger man hver gang en klasse (ligesom i Battlefield) når man dør, du kan være pilotten der kan reparere, droid, stormtrooper osv.

Selve spillet er af enorm størrelse. Det fylder 2,6 gigabyte, og det eneste spil jeg har der er større, er The Sims 2. Herudover er der de normale krav, en p3 1 ghz processer, et 3d accelerator kort osv. Min maskine skulle have ingen problemer med at køre det, men der var selvfølgelig et par fejl. Jeg oplevede en masse lag i Singleplayer delen, og der var masser af grafiske fejl (en hånd der stikker igennem en mur osv.). Det gjorde det på ingen måde umuligt at spille, men det trækker ned når kravene er mødt, og spillet stadig ikke kører som det skal.

Selve grafikken var ganske fin. Du kan vælge at spille i tredje person eller første person, og første person var klart det mest overskuelige. Selvom spillet havde sine lag, var der masser af dejlige grafiske detaljer, og man kunne genkende en hel del fra filmene. Det er sgu pogså dejligt at få lov til at styre de faretøjer som man altid har beundret i filmene. AT-AT'en (den store walker fra The Empire Strikes Back i starten på Hoth) har jeg nu aldrig prøvet at styre, og selvom man fik jokket en del på sine teammates, var den nærmest usårlig, bortset fra når T-14 flyene trak kablerne ud. Udover det er der masser af Tie Fighters, X-Wings, Tauntauns og mange andre ting man kan styre rundt. Selve flyvedelene er en del nemmere at styre end i Battlefield, og det er jo en rar ting. Selvom spillet ikke hæver sig over gennemsnittet, og man konstant sidder og tænker "Battlefield Vietnam var da en del federe", har spillet nu sine tidspunkter hvor man går i selvsving, og lever sig ind i det.

Lydsiden er intet specielt, man kan høre krigene der bliver udkæmpet på lang afstand, og musikken er jo selvfølgelig John Williams score. Det er som man kan forvente, og så intet mere.

Der bliver på intet tidspunkt lagt skjul på at dette er et mutiplayerspil, og det er her det overraskende nok virker bedst. Man logger på igennem Gamespy, og her er der en masse hubs. Man kan selvfølgelig selv lave et spil, og detaljer som Jedi Heroes (Luke Skywalker/Darth Vader kæmper med, og de er nærmest usårlige) skal vælges fra/til. Man vælger også hvilke baner der skal spilles, hvor mange computer bots der er med osv. Man kan se pingen når man vælger at hoppe på et spil der allerede er igang, og selv med min 8mbits forbindelse, viste de alle rødt. Men det skulle jeg ikke lade mig skramme af, for selv når man vælger en hub med dårlig ping, kørte spillet på samme måde som i Singleplayer delen.

Alt i alt var dette en blandet fornøjelse at gå igennem, og jeg vil kun anbefale spillet til fans af filmene og/eller fans af Battlefield multiplayer. Da jeg nu udemærket kan lide begge dele, vil jeg være flink og give spillet 4 stjerner, men det er altså på ingen måde revolutionerende. Jeg hyggede mig da fint med det, selvom der var diverse problemer man skulle igennem, og man har prøvet det hele før.... på nær det at styre en AT-AT, det var sgu højdepunktet.

Spillet er venligst stillet til rådighed af
ActiVision.

Titel: Star Wars Battlefront
Original Titel: Star Wars Battlefront
Premieredato: 24. september 2004
Genre: Action
Link: http://www.lucasarts.com/games/swbattlefront/





banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...