Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...
Oscar 2019
Natalias Synlige...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hunter Killer
Hunter Killer billede

Rocketman
Mary Poppins Ven...
Creed Ii
Kvinde På Krigss...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Step Up 3D

5. august 2010 af Ellen Norvang

3 stjerner Skriv en kommentar

Step Up 3D billede

3D formatet fungerer rigtig godt for tredje film i rækken om dansemiljøet i New York, men handling halter og et vaskeægte teen-drama er hvad der bliver serveret.

En gruppe streetdansere fra New York støder en dag ind i Moose (Adam G. Savani), der netop er landet i New York for at begynde på ingeniør-studiet på universitetet. Ved en tilfældighed lander Moose i en dance battle midt i New Yorks gader og imponerer alle. Inklusiv Luke (Rick Malambri), der bor sammen med en flok dansere i Brooklyn. Danserne kalder sig selv for The Pirates og de står overfor en kæmpe konkurrence hvor rigtig meget står på spil. Spørgsmålet er om deres rivaler, dansegruppen The Samurais, kan forhindrer dem i at nå deres mål?

Der bliver kogt suppe på en sten i føljetonen om det konkurrence-minded dansemiljø. Men hvis suppen ikke rigtig vil blive varm nok må man hellere tilføje noget nymoderne teknologi ligesom alle andre benytter sig af.
”Step Up 3D” er filmet i 3D format og det redder filmen en stor del af vejen. Skuespillerne kan jo ikke gøre for de skal arbejde med tamme replikker og følelsesporno på højt plan.
Filmen er ikke god, men underholdende og fængende. Se bort fra alle de indlysende hændelser og forudsigelige karakterer for så bliver du underholdt. Hægter du fast ved banaliteterne bliver ”Step Up” blot et irriterende bekendtskab. Det er jo svært ikke at blive revet med af forrygende dansescener og stemningen omkring.
Med et cast der mest af alt ligner en Benetton reklame bliver der ikke sparet på politisk korrekte instanser og den evige sang om at drømmene skal forfølges kvæler langsomt filmens kerne.
Så kære publikum, forvent ikke mere end hvad traileren lover. Men hvis de to første film faldt i smag er 3D formatet et ret stort plus i karakterbogen.

Titel: Step Up 3D
Original Titel: Step Up 3D
Premieredato: 5. august 2010
Instruktør: Jon M, Chu
Skuespillere: Rick Malambri, Sharni Vinson, Adam G, Savani, Alyson Stoner
Spilletid: 93 min.
Selskab: Offspring Entertainment, 2010
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Kvinde på krigss...
Amundsen
Aladdin
Bumblebee (4K Ul...
Det Vilde Pæretræ
En Spions Bekend...
Five Feet Apart
Villy og Monster...
The White Crow
John Wick 3:Para...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...