Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Stitch! Eksperiment 626 (DVD)

20. november 2003 af David Lund

2 stjerner Skriv en kommentar

Stitch! Eksperiment 626 (DVD) billede

Disney giver os endnu en fortsættelse, men holder den?

Lilo og Stitch lever nu fredeligt hos Nani, og sammen med Jumba og Peakley. Siden Stitch er eksperiment nr. 626, har Jumba selvfølgelig også de andre 625 eksperimenter gemt af vejen. Dr. Jacques von Hamsterveil er udmærket klar over dette, og hyrer Gantu til at stjæle disse.

Disney bliver ved med at lave nye fortsættelser til deres biografsucceser, og de bliver ved med at være kvantitet. Stitch! Eksperiment 626 er ingen undtagelse, bortset fra et par enkelte grin er der intet at hente her. Tegningerne er gennemført dårlige, og plottet er fuldstændig ligegyldigt. Dr. Jacques von Hamsterveil er dog en fin ny karakter, og det er her vi finder den eneste kvalitet i filmen. Han ER morsom, og han er udmærket skrevet. Lilo og Stitch laller stadig rundt i en lyserød og sentimental ohana-verden, som uden tvivl kun virker på de mindste. Jeg er på forhånd ikke det største fan af et’eren, men jeg må erkende at der var et par gode grin, og filmen havde en form for charme. Det er synd at Disney overhovedet ikke har prøvet at bibeholde charmen, og i stedet er gået dirkete efter pengene. Men folk køber jo produktet, så hvorfor gøre sig umage?

Indefor stemmerne er hele besætningen tilbage, både i den amerikanske og danske udgave. De amerikanske stemmer virker meget sløsede, og til tider lyder det ikke som skuespillerne selv, og da slet ikke som dem i et’eren. For første gang vil jeg anbefale at se den med de danske stemmer, for de klarer det trods alt bedre, og holder meget mere fat i figurene. Bare synd at det ikke er det værd…

Instruktørene har før lavet TV-serier for Disney, og det er præcis sådan filmen føles. Den passer bedre som en tegnefilm der bliver vist kl. 10 om morgenen, end en egentlig spillefilm. Den korte spilletid indikerer det samme. Filmen stopper faktisk der hvor historien bliver allermest interessant, og lægger fint op til en tre’er, men lad os nu se om der er nok der synes to'eren var så fantastisk.

Kort og godt, hvis du kunne lide den første og absolut skal se den anden, så lej den før du køber. Jo flere der bliver købt, des flere dovne to’ere vil Disney give os. Filmen får 2 stjerner for den pragtfulde Dr. Jacques von Hamsterveil, hvis han ikke var med, havde den fået 1. Skam jer, Disney!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: Stitch! Eksperiment 626
Original Titel: Stitch! The Movie
Premieredato: 5. november 2003
Instruktør: Tony Craig, Robert Gannaway
Skuespillere: Int, Daveigh Chase, Chris Sanders, Tia Carrere, Danske, Sarah Juel Werner, Amin Jensen, Trine Pallesen
Spilletid: 60 min.
Selskab: Disney, Buena Vista Home Entertainment, 2003
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...