Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Syng

19. maj 2017 af Jesper Poulsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Syng billede

En af de absolut bedre aminationskomedier, som henvender sig til både store og små og som med charme og musikalitet ikke kan undgå at henrykke...

”Syng” er historien om den ambitiøse koalabjørn Buster Moon, som ejer et teater i økonomisk krise. Han udtænker en storslået plan for at få teatret på fode igen, men kommer ved et uheld til at love langt mere end han kan holde. Han får istandsat en kæmpemæssig talentkonkurrence med en voldsom præmiesum, som han på ingen måde har mulighed for at udbetale. Det store beløb for nærmest Gud og hvert dyr til at melde sig, og ja, du læste dyr, for som i så mange andre lignende film, så er dyreriget repræsenteret i stor stil. Her er alt fra rejer til snegle, mens de bærende figurer vi følger, er et hulepindsvin, en gris, en gorilla, en mus og en elefant med præstationsangst. Fælles har de udvalgte dyr en række issues, som gør deres karriere presset. For eksempel har gorilla-drengen Johnny en kriminel familie, som han skal forsøge at passe ind i. Så er der grisemor Rosita, som har travlt med at passe hendes 25 unger, og for den sags skyld også hendes travle arbejdsfikserede mand. Nævnes skal også hulepindsvinet Ash, som oplever at blive tilsidesat af sin musikalske makker. Mens Buster prøver at holde på facaden, så øves der videre. Mens strømmen går og teatrets interiør smuldrer, så bliver Busters teater mere og mere skrøbeligt. Snart tyder intet på at sangkonkurrencen kan gennemføres, og Buster står til at miste alt hvad han ejer og står for. Slutningen efterlader dog alle glade, som det helt skal være i denne genre.

Filmen lykkes med adskillige ting. Den har spænding, humor og charme for alle aldersgrupper. Dens sidehandlinger med forgrenede tråde spindes fint sammen, og afsluttes hver og en. Figurerne er interessante og velkarikerede, og indeholder alt hvad man kan ønske sig. ”Syng” er ganske enkelt en nydelse fra start til slut. Det er Illumination Entertainment, som står bag ”Syng”. Samme produktionsselskab gav os tidligere Kæledyrenes Hemmelige Liv. Instruktør på ”Syng” er Garth Jennings, som har masser af musik på sit cv. Måske husker du ham som musikvideo-instruktør hos bands som Blur og R.E.M, mens han som spillefilmsinstruktør også stod bag komedie-drama’er som The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy og Son Of Rambow. Det er lykkes Garth Jennings til fulde at tage springet over i den animerede verden.

Til en film med musik som gennemslagskraft, så er der i den navne som Lady Gaga (Bad Romance), Beyoncé (Crazy In Love), Van Halen (Jump), Seal (Kiss From A Rose), Elton John (I’m Still Standing), Carly Rae Jepsen (Call Me Maybe), Crazy Town (Butterfly), Men Without Hats (Safety Dance), Sam Smith (Stay With Me), Bananarama (Venus), Michael Jackson (Ben), Las Ketchup (The Ketchup Song), Katy Perry (Fireworks) og Gerry Rafferty (Baker Street) har fået banket lidt rust af, og kan her opleves i både lækre og humoristiske udgaver. Som underlægningsmusik kan du dertil finde alt fra Cyndi Lauper over Gypsy Kings til Cat Stevens. Det er en nydelse fra ende til anden. 5 stjerner herfra, og vi er særdeles tæt på fuld hus!

Bonusmaterialet er massivt. Udgivelsen lokker med hele tre nye mini-film med de elskelige figurer. Der lægges fra land med en små 4 minutter lang (læs: kort) film, hvor Gunter (den glitrende danseglade gris) skal passe Rositas afkom. Det går naturligvis ikke som planlagt. Derefter kan du se hvordan det går, når Johnny hjælper Frøken Kiki med at oprette en datingprofil. Slutteligt kan du se hvad der kan ske, når Eddie får personlig coach. Du kan desuden komme bag kameraet på alle 3 film, men så sandelig også ”Syng”. Du kan dykke ned i musikvideo’er, redigeringen af filmen, se nærmere på filmens figurer og en masse andet. Når du er nået hele striben igennem, kan du lige runde af med et sammenklip af alle de bedste scener med Gunter.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Syng
Original Titel: Sing
Premieredato: 27. april 2017
Instruktør: Garth Jennings
Skuespillere: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly
Spilletid: 108 min.
Selskab: Universal Studios, Illumination Entertainment, 2016
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...