Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Grinch

27. maj 2019 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Grinch billede

Velproduceret og dejlig fortalt udgave af historien om den grønne surmule, der bare ikke rigtig kan se noget fortryllende i julen. Denne version vil henrykke enhver med blot en smule barnlig sjæl!

Han er ikke meget for julen, ham den grønne Grinch, der bor i et hulekompleks med udsigt over Whoville. Faktisk er han så led og ked af den, at han beslutter sig for at stjæle den, og dermed forhindre byens indbyggere i at skabe glæde og festivitas. Men hvorfor er den behårede særling dog så træt af pynt, salmer og gaver? Jo, det stikker så dybt at han faktisk helt har glemt hvorfor. En ung pige fra Whoville får dog langsomt blødt op for Grinchen, som må erkende at julen slet ikke er så slem endda.

Hvorfor jeg spoiler? Jo, altså det er vel de færreste som ikke kender til Dr. Seuss’ fortælling om verdens største hader af julen, og mon ikke også flere kender filmatiseringen fra 90’erne med Jim Carrey i hovedrollen? Som en anden Mr. Scrooge kan Grinchen kvæle enhver stemning, og selvom vi snakker en børnevenlig animationsudgave, så er Grinchen dejligt to-delt mellem at være en udspekuleret skurk, men samtidig også en sympatisk stakkel. Hans eneste selskab er hans godmodige hund, og selvom den er trofast, så er det lidt som om at den ikke helt udgør det indestængte behov Grinchen har for samvær. Det vil der inden længe, mod Grinchens vilje, blive lavet om på.

Selvom det på ingen måde er sæson for julefilm lige her og nu, hvor vi går og sukker efter stabilt solskin, så kræver det ikke nogen større doktorgrad for at spotte at The Grinch er en særdeles vellykket film. Velproduceret og præcist velfortalt kommer The Grinch godt omkring julens sande ånd. Søde og sjove indslag undervejs, samt et afbalanceret figurgalleri, der gør historien konkret og overskuelig for de yngste.

Selve Grinchens udviklingshistorie fra julehader til juleelsker er kernen i denne fortælling. Den er gengivet med sjælden hjertevarme og det er godt nok svært ikke at blive glad i låget over denne film, også selvom man for længst er blevet voksen. Dette gør The Grinch til et passende samlingspunkt for store og små og et oplagt bud på en tilbagevendende tradition jul efter jul efter jul. Derfor kan du roligt gøre din investering allerede i dag. Der er i hvert fald 4 fuldfede stjerner til det grønne bæst.

Bonusmaterialet er desuden uhørt omfattende. Ud over 3 mini-film til lejligheden, kan du også lære mere om Whovilles indbyggere og synge med på sange fra filmen. Listen er lang over hvad der ellers er at finde i denne sektion.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: The Grinch
Original Titel: The Grinch
Premieredato: 11. april 2019
Instruktør: Scott Mosier, Yarrow Cheney
Skuespillere: Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Kenan Thompson, Angela Lansbury, Pharrell Williams
Spilletid: 86 min.
Selskab: Universal Pictures, Illumination Entertainment, 2018
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...