Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

18. november 2015 af Michelle Luna Bordig

5 stjerner Skriv en kommentar

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 billede

Jennifer Lawrence er for sidste gang kampklar som Katniss Everdeen! Vi er nået til det sidste og største opgør i historien og du vil ikke blive skuffet!

Der er gået et år siden, at vi sidst så noget til Katniss (Jennifer Lawrence) og alle hendes venner, men vi er ikke gået glip af noget. For anden del starter nøjagtig, samme sted, hvor del ét sluttede.

Det handler ikke længere om overlevelse for Katniss, der er noget meget større på spil. Sammen med sine venner går Katniss all in i kampen for at vinde over President Snow (Donald Sutherland). De kæmper for friheden, og en bedre fremtid for alle. Men som i ethvert eventyr er der en masse forhindringer og udfordringer, som skal klares før, man kan komme ud på den anden side.

Mens Katniss og hendes allierede bekæmper President Snow forsætter trekantsdramaet stadig. Katniss har endnu ikke valgt om hun vil have Peeta (Josh Hutcherson) eller Gale (Liam Hemsworth). Det er måske også svært at vælge imellem to søde fyre, når man er den mest eftersøgte person. Men aldrig har jeg set så kedeligt og ligegyldigt trekantsdrama som dette. Gale har haft så lille en rolle i alle fire film, at man næsten glemmer, at der er et trekantsdrama, samt at det ingen betydning har for den samlede historie, hvilket gør udfaldet ligegyldigt.

Dette er jo den sidste film i The Hunger Games-serien og man bliver ikke skuffet. Det endelige opgør mellem Katniss og President Snow er mere end fantastisk og den fjerde film er et meget tilfredsstillende sidste kapitel.

Henover de fire film er vi blevet introduceret til så mange forskellige karakterer, og mange af dem har haft meget lidt taletid og skuespillerne har haft endnu mindre at arbejde med. Men heldigvis er Lawrence lige så fremragende, som hun plejer. Hun er og bliver filmens styrke, hvilket gør at andres, heri blandt Liam Hemsworth, underpræstation bliver overskygget. Det er Lawrences solide præstation, som har været med til at gøre filmene så vellykkede og sammenhængende. Denne film er også afdøde Philip Seymour Hoffmans’ sidste film, og man bemærker tydeligt, at hans fysiske fravær bliver større og større, jo længere vi kommer ind i filmen.

Et minus ved denne film er 3D-effekten. Den forstyrrer mere end den gavner, og er helt unødvendig. Jeg vil derfor anbefale, at man ser den i almindelig 2D-form. Et andet minus er, at det er den sidste film i rækken. Jeg ville ønske, at der kom flere film i denne serie, men alt skal jo have sin ende, og denne er utrolig vellykket.

Titel: The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Original Titel: The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Premieredato: 18. november 2015
Instruktør: Francis Lawrence
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman
Spilletid: 136 min.
Selskab: Nordisk Film, 2015
Genre: Action , Fantasi , Sci-Fi
Link: http://www.thehungergames.movie/#/
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...