Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Last Exorcism - part 2

15. august 2013 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Last Exorcism - part 2 billede

Slå korsets tegn og håb på det bedste...

Har du nogensinde tænkt over hvad der mon blev af den dæmonbesatte Nell fra The Last Exorcism? I så fald kan du få svaret her i fortsættelsen, som i modsætning til sin forgænger ikke er præget af dokumentar-stilen (found footage). Efter de voldsomme oplevelser i Ivanwood, tildeles Nell en plads på et rehabiliseringshjem i Devereaux, for man kan lægge fortiden bag sig og få startet på en frisk. Nell er usikker og meget forsigtig, men langsomt møder hun både nye veninder og indleder en romance til en fyr. Ting som for hende er ganske nye, men som gør at hun med rolige skridt begynder at finde et nyt ståsted i tilværelsen.

Meeeeen, naturligvis vil dæmonen Abalam ikke lade Nell være i fred. Hvad der forekommer at være syner og flashbacks, har alle rod i besætterens genkomst. Nell må kæmpe alene med at holde Abalam og dennes mange former fra livet, alt imens hendes omgivelser tror hun er underlagt et kæmpe tilbagefald mentalt.

The Last Exorcism part 2, er klassisk opskrift inden for gysergenren. Havde vi fået endnu en gang håndholdt kamera, så havde filmen næppe kunnet have adskilt sig fra den ganske fine ”etter”, mens at man omvendt kan sige at denne fortsættelse som almindelig genrefilm ikke byder på noget nyt, andet end at vi så følger de fortsatte plager af vores hovedperson.

Du kan lige så godt forberede dig på endnu en omgang hellige symboler, svævende genstande og skumle telefonopkald. The Last Exorcism part 2 har hele pakken. Det bliver dog sjældent uhyggeligt sådan for alvor, men til gengæld er filmen ganske spændende.

Nell får gennem filmen sværere og sværere ved at holde Abalam på afstand, men får uventet hjælp fra en orden kaldet Den Højre Hånd. Men ikke alt forløber som planlagt og selv gode kræfter kan slippe op. Der kunne i princippet godt være lagt i kakkelovnen til en tredje omgang uddrivelse, men det afhænger alene af det økonomiske aspekt, forlyder det blandt andet fra Ashley Bell som spiller hovedrollen som Nell. Manuskriptmæssigt afrundes denne film to i hvert fald med en oplagt mulighed for at fortsætte, så det er i hvert fald ikke her at en eventuel stopklods skal findes.

Udgivelsen indeholder ikke noget ekstra materiale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Midget Entertainment .

Titel: The Last Exorcism - part 2
Original Titel: The Last Exorcism - part 2
Premieredato: 15. august 2013
Instruktør: Ed Gass-Donnelly
Skuespillere: Ashley Bell, Julia Garner, Spencer Treat Clark, Louis Herthum
Spilletid: 85 min.
Selskab: CBS Films, Strike Entertainment, 2013
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...