Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Next Three Days.

29. juni 2011 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Next Three Days. billede

En Amerikansk thriller, der hvis man holder af genren, og af et godt solidt filmisk håndværk, ikke vil skuffe. Men som alligevel, trods de solide kræfter, føles en anelse lang i spyttet.

John Brennan (Russell Crowe) og hans kone Lara Brennan (Elizabeth Banks) er et helt almindeligt Amerikansk ægtepar, der sammen får hverdagen til at fungere. Deres verden bryder imidlertid sammen, da Lara som et lyn fra en klar himmel, bliver beskyldt for mordet på hendes kollega. Hun bliver arresteret og kommer i fængsel, da alle beviser peger i hendes retning. John er frustreret, og som "alene far" prøver han sammen med sin søn og sine forældre, på at få tilværelsen til at hænge sammen, alt imens han desperat forsøger at få sin kone frigivet. Dog uden resultat. I fængslet prøver Lara at begå selvmord, og da går det op for John, at han må sætte alt ind for at få sin elskede ud i friheden igen før det er for sent. Han går derfor igang med at lægge planer for et storstilet flugtforsøg.

Filmens instruktør Paul Haggis har blandt andet instrueret filmene Crash og In The Vally Of Elah. Denne gang har han både instrueret og skrevet historien der er en genindspildning af den Franske film: Pour Elle/Alt For Hende fra 2008 af Fred Cavayé. Man kan måske spørge sig selv, hvad der driver en så talentfuld mand som Paul Haggis til at lave en genindspilning af en i forvejen ganske udemærket film. På ekstramaterialet fortæller han om sin fasination af at lærer personerne i historien bedre at kende. Derfor har han i sit manuskript virkelig gået i dybden med karakterudvikling. Dette er lykkedes i flot stil og både Russell Crowe og Elizabeth Banks gør det fremragende i deres hovederoller. Specielt Elizabeth Banks overrasker med sit gode skuespil.

The netx three days føles aligevel med sin spilletid på over 2 timer en anelse lang. Det ville have klædt den med en kortere spilletid, så man var kommet lidt hurtigere frem til finalen, man som publikum venter ganske spændt på.

The netx three days holder hvad den lover, og det er der kommet en underholdende og gennemarbejdet thriller ud af. Der er intet nyt under solen, men det er også ok at man som filmmager ikke altid nødvendigvis skal opfinde den byde tallerken hver gang. Paul Haggis beviser endnu engang, at han kan skrive troværdige replikker, der når de ligges i munden på talenter som Russel Crowe, virkelig slår gnister. Faderen til Russel Crowes karakter bliver spillet af den nu aldrende skuespiller Brian Dennehy, og det er virkelig dejligt at opleve, at der stadigvæk er krudt i ham. Desuden træder både Daniel Stern og Liam Nesson ind på scenen i små, men overbevisende biroller.

The next three days er bestemt et kig værd, og skinner som en lille stjerne i en ellers så gennemtæsket genre, og så er det jo en smuk og romantisk tanke, at en helt almindelig mand vil gå igennem ild og vand, for den kvinde han elsker overalt på jorden. Kærligheden overvinder alt, ihvertfald på film.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af nogle Deleted and extended Scenes, en Bump Keys Video, Cast Moments og 3 Featurettes: True escapes for Love, Men of the Next three days og Making of The Next three days. Det meste af det spændende. Paul Haggis er begavet at høre på, og hans tilgang til materialet virker gennemarbejdet.

Ekstramaterialet får 4 stjerner ud af 6 mulige.

Billedet står skarpt og flot på denne Blue Ray udgivelse. Lyden kan nydes i DTS og Dolby Digital 5.1. The next three days kan ses med Danske, Svenske, Finske og Norske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: The Next Three Days.
Original Titel: The Next Three Days.
Premieredato: 10. maj 2010
Instruktør: Paul Haggis.
Skuespillere: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Nesson, Olivia Wilde, Brian Dennehy, Daniel Stern.
Spilletid: 132 min.
Selskab: Lionsgate 2010.
Genre: Thriller

banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...