Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Night Before

24. maj 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Night Before billede

Vanvittig og underholdende drengerøvs julekomedie bliver næppe en ny juleklassiker.

De tre venner Ethan, Isaac og Chris har en fast juletradition om at tage på druktur dagen inden jul. Men i takt med at drengerøvene er blevet voksne har traditionen mistet sin værdi. Isaac er ved at stifte familie, Chris er i gang med karrieren som professionel football-spiller, men Ethan er stadig ikke er kommet videre.

De beslutter sig for at tage på en sidste tur – og denne gang skal de til den vildeste julefrokost af dem alle, nemlig ’The Nutcraka Ball’.

’The Hangover’-formularen med tre venner, der drikker sig plørefulde, tager stoffer og skaber sig åndssvage er efterhånden ved at være brugt. Og ’The Night Before’ genopfinder langt fra den formel. Vi følger igen igen tre drengerøve, der skal så grueligt meget igennem for at blive rigtigt voksne.

Seth Rogen er typecastet og spiller på rutinen som den noget uheldige Isaac, der kaster sig ud i alverdens stoffer og de vildeste trip i frygten for at blive far. Joseph Gorden-Levitt er den drengede slacker-type, som skal finde manden i sig selv, mens Anthony Mackie er den glatte Chris, der skal finde de virkelige værdier i livet. Kemien mellem skuespillerne er ganske vellykket, men det halter i de følelsesladet scener.

I instruktør Jonathan Levines forrige film med Rogen og Gorden-Levitt, den vellykkede dramedie ’50/50’, ramte Levine et fornuftigt niveau mellem rørende drama og klukkende komedie. I ’The Night Before’ går han linen fuldt ud – og filmen kapper flere gange over i det deciderede vanvittige. De følelsesladede scener mest pusten og går absolut ikke rent ind, hvilket ikke mindst også skyldes filmens noget karikerede karaktertegninger.

Men på komikfronten har ’The Night Before’ flere vellykkede jokes og scener, ikke mindst to geniale og virkelig morsomme cameos i filmens sidste del.

’The Night Before’ bliver næppe en juleklassiker, men er man til Seth Rogens hash-, prut- og pikhumor vil man elske flere scener i ’The Night Before’, der virkelig er en julekomedie for drengerøve – selvfølgelig med et hav af referencer og metakommentarer til andre julefilm – eksempelvis ’Die Hard’.

Ekstramateriale
Blu Ray’en indeholder en række sjove bag-om klip, slettede scener og samtale med holdet bag.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: The Night Before
Original Titel: The Night Before
Premieredato: 29. april 2016
Instruktør: Jonathan Levine
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Anthony Mackie, Seth Rogen, Tracy Morgan, Mindy Kaling, Aaron Hill, Lizzy Caplan, Heléne Yorke, Jillian Bell, Ilana Glazer
Spilletid: 101 min.
Selskab: Point Grey, Sony, 2015
Genre: Humor

banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...