Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Uden Mandat
Uden Mandat billede

The Farewell
Emma
A Beautiful Day ...
The Invisible Man


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Simpsons Christmas 2

9. december 2004 af Maj Ibsen

4 stjerner Skriv en kommentar

The Simpsons Christmas 2 billede

The Simpsons er ude med en jule DVD, denne gang med 4 juleafsnit.

Man kan ikke påstå at alle afsnittene har det vilde med julen at gøre, men de indeholder alle sammen sne og det må være det der binder dem bedst sammen. På jule DVD’en finder vi: Homer vs. Dignity, Dude, where’s my Ranch, Skinner’s sense of Snow og sidst men ikke mindst ´Tis the 15th Season.

Første episode Homer vs. Dignity, handler om Homers svære tid op til jul. Han har ikke mange penge og bliver nød til at tjene lidt ekstra, så han og familien Simpsons kan få en god jul. Hans chef Mr. Burns sætter ham på arbejde som sin personlige abe, der skal gøre alt han ønsker. Han får en helt masse penge, men dette bliver dog for meget for Homer, da Burns vil have at han ødelægger en juleparade.

I Dude, where’s my Ranch, forsøger Homer at skrive et julehit, det ender dog med en hades sang om hans nabo Flanders. Dette bliver det største hit i lang tid og bliver indspillet i et utal af versioner. Derfor flygter familien Simpsons fra alt racet ud til en ranch langt fra den forfærdelige sang. Dette gør imidlertid ikke deres situation bedre.

I Skinner’s sense of Snow rammes Springfield af en uventet snestorm, som får samtlige skoler til at holde snefri. Der er dog lige en skole, der holder åbent, men under undervisningen sner børnene inde og det er nu op til Homer og hans nabo Ned at rede ungerne fri.

’Tis the 15th Season er et opgør mellem Homer og hans nabo Ned Fladers om hvem der er den mest gavmilde. Homer indser efter at have brugt hele sin julebonus på en gave til sig selv, at han er lidt for egoistisk. Derfor ryger han over i den modsatte grøft, men det gør absolut ikke Ned glad, da Homer prøver at overtage hans position som byens mest givende person.

Ekstramateriale:

Det er ikke fordi at DVD’en bugner med ekstramateriale, men der er da lidt. Der vises hvordan sidste afsnit af DVD’en er lavet, fra skitser og helt op til den færdige film. Udover det indeholder den 2 trailere. 2-3 stjerner for det.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox

Titel: The Simpsons Christmas 2
Original Titel: The Simpsons Christmas 2
Premieredato: 1. december 2004
Skuespillere:
Spilletid: 88 min.
Selskab: SF-film
Genre: Tegne- og animationsfilm

banner
Overskrift Højre Block
Greenland
Vores mand i Ame...
Forført
The Gentlemen
The Jesus Rolls
Top Gun (UHD+Blu...
Sagen Collini
Luna og den magi...
Spioner på Missi...
UnhingedKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...