Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Sonny & Cher Ultimate Collection

29. juli 2004 af Aino Bredtved

5 stjerner Skriv en kommentar

The Sonny & Cher Ultimate Collection billede

Hvis du bare ikke kan få nok af Cher, så er dette nok den mest ultimative DVD nogensinde. En dedikation og hyldest til Sonny fra Cher.

Citat:
Sonny: “I know who’s got the talent, the Charm. I know who sings best. I’m no fool. I know who’s got the Brains.” Cher: ”I know too. So what have you got?”

Man får her 3 DVD’er med over 9 timers underholdning, og lad mig med det samme fraråde, at man forsøger at se alle DVD’erne på én gang – det går bare ikke, tro mig!, til gengæld er der til mange dages sjov underholdning.

Sonny og Cher Comedy Hour tog hele USA med storm dengang i 70’erne, da de en sommer skulle vikariere for Ed Sullivan Show i 5 uger. Det endte med, at folk var så vilde med dem, at de fik deres eget show et par måneder senere. Men at de ligefrem var sjove, havde jeg nok ikke helt regnet med, men det må man sige, at de var! Faktisk vil jeg sige, at de var helt forrygende morsomme, også efter nutidens målestok, hvis man er til den slags humor. Ind imellem minder det mig en smule om Benny Hill-show, som jeg godt kunne lide, det er sådan lidt en blanding af falden på halen komedie og nutidig stand-up – Chers rolle var ofte at gøre Sonny til grin, med små sjove og flabede bemærkninger, hvor han altid kom til kort.

Man får et overflødighedshorn af et program med masser af sang, parodier, sketches og meget andet. Og man ser også hvordan Cher udvikler sig fra i starten at være en smule genert (?) til at være en diva, der nyder rampelyset. Hun er i øvrigt uforglemmelig i rollen som Laverne på vaskeriet, det er helt klart her, hun første gang viser hvor stort et komisk talent hun har. Hold da op, hvor jeg grinede. Uvilkårligt kom jeg til at tænke på hendes rolle som Loretta i Lunefulde Måne. Jeg elsker den film, men det er jo en helt anden snak.

Masser af celebre gæster havde de også, man ser bl.a. nyligt afdøde Ronald Reagan, da han var guvernør, Michael Jackson og Jackson 5, Tina Turner, Donny og Marie Osmond, Farrah Fawcett-Majors, Howard Cosell og George Foreman for bare at nævne nogle af dem. Der er duetter bl.a. med Cher og Tina Turner men også hvor Donny og Marie Osmond synger sammen med Sonny og Cher.

Nogle af Chers største hits stammer faktisk tilbage fra den tid, sange som ”Dark Lady”, ”Half-breed”, ”Gipsy’s, Tramps and Thieves”, nogle af de sange jeg stadig elsker allermest, og ikke at forglemme ”I got you Babe” naturligvis. Undertegnede anmeldte i øvrigt også Chers Farewell Tour, som kan læses her hvis det skulle have interesse.

Hvad der mon gik galt med deres ægteskab kan man nok kun gisne om, og det kommer jo heller ingen andre ved. De bevarede dog et varmt venskab livet ud, og Cher holdt også en meget tårevædet tale ved hans begravelse – han døde ved et skistyrt for nogle år siden.

Denne DVD er et must for fans, men indeholder samtidig også et stykke historie, der ikke bør gå i glemmebogen. Skønt at se og herlig underholdning.

Ekstramaterialet indeholder Chers kommentarer, som både er rørende og morsomme. Interview med produceren, et tv-plot fra 1969, karaoke (yes, syng selv!) musikvideoer, tv trailers og diskografi.
Alt i alt en yderst gennemført udgivelse, der står til 5 stjerner, mindre kan simpelthen ikke gøre det.
Bør opleves!

DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark.

Titel: The Sonny & Cher Ultimate Collection
Original Titel: The Sonny & Cher Ultimate Collection
Premieredato: 5. juli 2004
Instruktør: Paul Brownstein
Skuespillere: Sonny Bono, Cher samt diverse gæster.
Spilletid: 540 min.
Selskab: BMG, 2004
Genre: Humor
Link: http://www.tvdepot.com/sonnyandcher/home.jspbanner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...
Den Blå KaftanKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...