Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Call Of The ...
The Call Of The Wild billede

Fremad
Proxima
I Still Believe
Undtagelsen
Spioner På Missi...
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Stepfather

28. januar 2010 af Mie Bach

2 stjerner Skriv en kommentar

The Stepfather billede

“Family is the most important thing”.

Nelson McCormick er instruktøren bag “The Stepfather”, som er inspireret af filmen med samme navn fra 1987. Han er kendt som instruktør på en stribe serier, herunder ”CSI”, ”Prison Break” og ”Alias”. Alle succesfulde og spændene, hvilket man desværre ikke kan sige om denne film.

Michael er netop hjemvendt fra military school og bliver introduceret for hans mors kommende mand David, der er netop er flyttet er ind. Forældrene blev skilt for et halvt år siden og på trods af resten af familien - og omgangskredsens begejstring, er Michael noget skeptisk. Hans kæreste Kelly prøver at berolige ham, men da naboen pointerer, at David ligner en eftersøgt seriemorder og herefter selv dør, bliver Michael for alvor nervøs. Og guess what? Ja, David er seriemorder!

Se denne konstatering ville normalt ødelægge filmoplevelsen for de fleste, idet jeg havde afsløret en vigtig del af handlingen og derved spændingen ved filmen. Sådan fungerer det dog ikke helt med denne film. Se traileren og du ved resten! Dertil starter filmen med, at vi ser David barbere sig, forlade et hjem med tre døde børn og en kvinde, hvorefter vi bliver introduceret for hans vej ind i en ny familie. Det kunne måske fungere, hvis plottet havde været overraskende og formået at opbygge en reel spænding. Jeg bliver dog ikke så forskrækket når kendte gyser-lydeffekter afslører alle overraskelsesmomenter, og karaktererne er meget gennemskuelige. Det eneste denne her film kan er, at give et indblik i en psykopats adfærd.

Filmen har dog et lyspunkt, Penn Badgley, der har rollen som Michael. Han er kendt for sin rolle som Dan Humprey i serien ”Gossip Girl”. Penn spiller sin rolle som Michael utrolig godt, og hvis der er noget ved denne film, der er overbevisende, så er det ham. Han har efter min mening bestemt ikke haft sin største rolle endnu.

Titel: The Stepfather
Original Titel: The Stepfather
Premieredato: 28. januar 2010
Instruktør: Nelson McCormick
Skuespillere: Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Bagdley, Amber Heard
Spilletid: 0 min.
Selskab:
Genre: Thriller
Link: http://www.welcometothefamily.com/

banner
Overskrift Højre Block
The Grudge
The Call Of The ...
The Lighthouse
Little Joe
The Outpost
Bølle på eventyr
Livets Bedste År
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For LifeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...