Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Stone Council

5. juli 2007 af Helle Perrier

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Stone Council billede

På sporet af fortiden: en lille dreng i koma sender en kvinde på jagt efter en skræmmende sandhed, som tiden for længst har udvisket alle spor af.

Diane Siprien er en fransk forsker, der adopterer en ung asiatisk dreng. Drengen, Liu-Sau, bliver senere indvolveret i en trafikulykke og ender i koma. En tysk læge tilbyder at hjælpe med at få drengen tilbage til livet via ukonventionelle metoder.
Diane har tidligere været udsat for et voldeligt overfald, og det gør at hun slet ikke kan kapere kropskontakt. Hendes lidenskab er forbundet med to ting, sin søn og forskningen af vilde dyrs jagtadfærd.
Efterhånden går det op for Diane at trafikulykken der har sendt Liu-Sau på hospitalet ikke er en ulykke, men et mordforsøg. Hun vil gøre alt for at redde sit barn, og for første gang i mange år kæmper hun rent faktisk for et andet menneske. For at redde drengen må hun rejse til Mongoliet, som hun opdager at han stammer fra og her bliver hun viklet ind i et verdensomspændende komplot, der indvolverer både atomforsking og mongolsk shamanisme.

Lad det være sagt fra starten: Resumeet af historien i The Stone Council kunne tyde på en lidt vandet og langt-ude historie – og det er desværre også tilfældet. Filmen er ganske enkelt forfærdelig. Atmosfæren er mørk og dunkel, og der foregår en masse parallelhandlinger, der slet ikke hænger sammen.
Filmen er grotesk, og byder blandt andet på Catherine Deneuve, der transformerer sig til en (meget dårligt) animeret bjørn, der angriber hovedpersonen og nogle kampe med vilde dyr i en luftkanal. Så kan det næsten ikke blive værre kan man tænke, men jo; hele plottet er uigennemskueligt og filmen simpelthen for utroværdig, og man bliver smidt af alt for mange gange.

The Stone Council ender med at være en kedelig affære, der ikke rigtig har noget at byde på. At være mystisk er ikke altid det samme som at være spændende. De to stjerner gives for den lille dreng, der er den bedste skuespiller i filmen, og det eneste man bør se den for. Selv om langt de fleste nok ville hævde at det ikke helt er nok, og her må anmelderen give dem ret.

Der forefindes ikke ekstramateriale på udgivelsen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:PAN Vision.

Titel: The Stone Council
Original Titel: Concile de pierre, Le
Premieredato: 19. juli 2007
Instruktør: Guilaume Nicloux
Skuespillere: Monica Belluci, Catherine Deneuve, Moritz Bleibtreu
Spilletid: 102 min.
Selskab: 2007, Panvision
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...