Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Zoomerne.

22. december 2009 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Zoomerne. billede

Zoomerne er en fed familiefilm, der tager sin målgruppe seriøs, og dermed virker den helstøbt og spændende fra start til slut.

Tim (Fredrik Ludvig Mansa) og Alexander (Sophus Emil Løkkegaard) er gode venner. Men de er meget forskellige. Alexander er den populære dreng i klassen, og Tim er det de fleste nok vil kalde for en nørdet type. De har begge forskellige mål i deres liv. Tim vil gerne have en kæreste, og Alexander vil gerne have bedre karakterer. Tim får den ide at sætte et overvågningsudstyr op, så de sammen kan følge med i alt, hvad der foregår, og derved se ting de ellers ikke har haft adgang til. blandt andet læreværelset og skolens prøver, og specielt pigernes omklædningsrum fanger deres interesse. Men en dag ser de noget de ikke skulle have set, og dette sætter dem på en hård prøve. For det er bestemt ikke godt at vide og se alt.

Instruktøren Christian E. Christensen har ført lavet solide ungdomsfilm. Både hans Rå-Zone og Dig og Mig har høstet flotte priser og gode anmeldelser landet over. Det var også Christian E. Christensen der stod bag TV2's julekalender 2008: Mikkel og Guldkortet, med de spøjse nisser Gammelbo, Godreng og Høvlbænk. Det ses tydeligt at instruktøren har flot hånd om de unge skuespillere, og de temaer der tages op i historien.

Komponisten Nicklas Schmidt har i øvrigt lavet et iørefaldende musikscore der bærer sin del af fortjenesten til at Zoomerne er en spændende film. Det buldre og brager derud af, og lyder som et rigtigt Hollywoodscore. Også her er der ikke gået på kompromis med noget, og derfor virker det til fulde.

Både børnene og de voksne spiller godt og seriøst, og de formår, sikkert guidet af instruktøren at skabe flere intense og rørende scener og situationer.

Zoomerne er bestemt et godt bud på en rigtig god familiefilm, der hæver sig langt over den metervare underholdning Dansk film har haft for vane at spytte i hovedet på børnene de sidste par år. De lettere pinlige nye versioner af både Far Til 4 og Min søsters børn taler nærmest ned til sin målgruppe, og filmteknisk har de også meget til bage at ønske.
Zoomerne kan anbefales hvis du sammen med dine børn vil se en god familiefilm, der på et ambitiøst plan skaber et spændings univers, der nok skal få ungerne ud på kanten af sæderne, og efter filmen kan man jo også få en lille snak med de kærer unger, om hvad man må og ikke må, og om moral og etik. Og det er der jo bestemt heller ikke noget galt i.

Ekstramateriale.

På ekstramaterialet er det muligt at se små bag kameraet film, der alle er godt produceret: "På optagelse med Tim", " På optagelse med Alexander ", "Bag kameraet: Hos Spyman". Det er også muligt at se filmens trailer og filmens teaser trailer.

Ekstramaterialet får 3 stjerner ud af 6 mulige.

Billedet står skarpt og lyden kan høres i Dansk Dolby Digital 5.1 og 2.0. Det er desuden muligt at se Zoomerne med Danske og Engelske undertekster.

Zoomerne er venligst stillet til rådighed af SF-Film.

Titel: Zoomerne
Original Titel: Zoomerne.
Premieredato: 6. december 2009
Instruktør: Christian E, Christiansen.
Skuespillere: Fredrik Ludvig Mansa, Sophus Emil Løkkegaard, Emilie Løvenstein Vegeberg, Helle Dolleris, Per Linderoth, Signe Vaupel, Henrik Prip.
Spilletid: 88 min.
Selskab: Zentropa. 2009.
Genre: Familie

banner
Overskrift Højre Block
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtreKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...