Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Alt om Jesus og Josefine

3. december 2003 af Hans Christian Vang

2 stjerner Skriv en kommentar

Alt om Jesus og Josefine billede

Kun ekstramateriale, tak...

Endnu engang er der en ny dansk julekalender igang på TV-2, men i år har de altså valgt at smide en DVD på gaden... Med ekstramaterialet de burde have smidt på selve seriens DVD-samling (hvis en sådan nogensinde udkommer)?? Mærkeligt træk, og det er da heller ikke et specielt interessant produkt de har smidt ud. Man må jo ikke 'spoile' julekalenderen for de folk der endnu ikke kender hele historien (dvs. alle der ikke har været med på produktionsholdet), så det er da enormt sparsomt med de 'bag om' informationer man kan få tildelt på en sådan DVD.

DVD'en består af en 'bagom filmen' dokumentar, helt i stil med alle andre i genren. Man møder bagmændende, skuespillerne, musikanterne, etc, etc, og får den ene historie efter den anden, og så ser man også lige nogle ufærdige kulisser, etc, så det er da sjovt nok, men nogen EGENTLIG information om tilblivelsen kan de jo først udgive EFTER serien har kørt sin gang på TV-2, så det er skudt helt ved siden af, efter denne anmelders mening, at smide denne DVD på gaden.

Udover dokumentaren, som varer ca en halv times tid (fed værdi for 150 kroner, neh?) får man tre musikvideoer, som bærer præg af, at de kun er lavet til DVD'en, men om det er rigtig skal jeg ikke kunne sige.

Ydermere har vi så en lille feature med en præst, der giver sin mening om julekalenderen.. Som han endnu ikke har set. Spændende.. Manden må jo være mere i kontakt med gud end han aner, siden han sådan er synsk. Godt nok har han læst manuskriptet, meeeen... Alle og enhver ved da, at der vil forekomme ændringer under produktionen, etc, men okay! Han har allerede en (meget positiv) mening om serien.

Og sidst men ikke mindst har vi et billedarkiv, nogle opskrifter, som man jo så må kopiere ned i hånden, hvis man skal ha' dem med ud i køkkenet - medmindre man har TV og DVD afspiller derude.

Alt ialt er der ikke noget i vejen med DVD'en, bortset fra det utrolig tyndbenede indhold (brugte jeg ordet indhold? Undskyld mange gange). Menuerne er fine, lyden er fin, og det hele er rigtig flot og plastisk at kigge på.. Selv billederne er dejlig forfalskede at kigge på, og skriger af 'eyecandy appeal' fremfor noget egentligt indhold.

Jeg håber, for børnenes skyld, at kalenderen er bedre end det her produkt.

Mild underholdningsværdi, men absolut ingen gensynsglæde - det skulle da lige være for musikvideoerne.. Musikken er der jo intet i vejen med, men ellers er der ikke meget at komme efter. Vent evt. hellere på en samlet boks med hele kalenderen i, der vil det samme ekstra materiale sgu nok blive gentaget.. Det er set før med den slags udgivelser.

Glædelig jul!

Titel: Alt om Jesus og Josefine
Original Titel: Alt om Jesus og Josefine
Premieredato: 25. november 2003
Skuespillere: Rasmus Ott, Kjeld Nørgaard, Andrea Vagn Jensen, Nikolaj Steen
Spilletid: 0 min.
Selskab: Cosmo Film, TV2, 2003
Genre: Dokumentarbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...