Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Apollo 11

27. juni 2019 af Maria Bjerregaard

5 stjerner Skriv en kommentar

Apollo 11 billede

“Apollo 11” tager pusten fra en med dens mange fantastiske optagelser i perfekt kvalitet.

”One small step for man, one giant step for mankind”. Sådan lyd de berømte ord fra Neil Armstrong, da han blev den første mand til at sætte fod på månen tilbage i 1969. Dette er blevet til talrige filmatiseringer og dokumentarer og i forbindelse med 50-års jubilæet for opsendingen viser der en helt ny dokumentarfilm i IMAX format. Og det er intet andet end imponerende.

Apollo 11 er en af de største bedrifter i menneskehedens historie. Millioner af mennesker fulgte med, da de to astronauter, Neil Armstrong og Buzz Aldrin, blev nationale helte. Denne nye dokumentar byder nu på et indblik ind i hele missionen og folkene bag den. Igennem 11.000 timers optagelser er der blevet fundet guld, og denne nye IMAX-dokumentar vil holde dig engageret, selvom man godt kender til historien.

Missionen var ikke blot en kæmpe bedrift af NASA og dets videnskabsmænd. Men det var en vaskeægte folkefest. Dokumentaren viser optagelser, hvor folk sidder og venter spændt på opsendelsen af den store raket, og stemningen er nærmest ligesom at følge sit landshold tæt på.
Der var kamp til stregen, om at blive den første. Der var tæt kapløb imellem USA og Rusland og derfor var det vigtigt at alle kunne deres grej. Dette ses i dedikationen hos medarbejderne i Mission Control. Der var så mange forskellige teams til hver af rumskibets funktioner. Og alle teams viste stort engagement og viden.

Selve optagelserne er intet mindre end fantastiske. Optagelsernes kvalitet er betagende, og selvom dokumentar ikke anvender interviews eller voice-over, så bliver det aldrig kedeligt. Dokumentaren lader begivenheden udfolde helt af sig selv. Selvom vi alle kender historien og udfaldet, så forbliver dokumentaren fortsat spændende og interessant.

”Apollo 11” er spændende, interessant og en særdeles fantastisk dokumentarfilm. Den følger en af verdenshistoriens største bedrifter, og selvom vi alle kender historien, bliver det aldrig kedeligt. IMAX formatet er en visuel fornøjelse og optagelsernes kvalitet er imponerende.

Titel: Apollo 11
Original Titel: Apollo 11
Premieredato: 25. juni 2019
Instruktør: Todd Douglas Miller
Skuespillere: Buzz Aldrin, Joan Ann Archer, Janet Armstrong, Neil Armstrong
Spilletid: 93 min.
Selskab: CNN Films, Cinemaxx, 2019
Genre: Dokumentar
banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...