Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bamse
Bamse billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

29. august 2019 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles billede

Endnu en skrækkelig og klam fidus for at holde superhelteuniverserne i live. Desværre sker det med et usandsynligt og skævvredet manuskript, som intet har med hverken flagermus eller skildpadder at gøre...

Det er efterhånden et meget bundløst hul, som DC Comics hiver forslag til animerede film op af. Seneste skud på stammen handler om konfrontationen mellem Batman og Teenage Mutant Ninja Turtles. Padderne rykker nemlig på mærkværdig vis ind i Gotham City. De er ikke alene for Fodklanen og Shredder dukker også op, sammen med klassiske Batman-skurke som Pingvinen, Ra’s Al Ghul og Jokeren. Omdrejningspunktet er tyverierne af noget eksperimentel teknologi, og som begge helte-parter er på sporet af. Men da hverken Batman eller Turtles kender hinanden, så har de svært ved at vurdere om modparten er ven eller fjende. Robin og Batgirl sniger sig dog også forbi, og er med til at bløde forholdet lidt op. Langsomt når Batman og de grønne padder til enighed om at de kun ved at slå pjalterne sammen kan besejre en fælles fjendepagt.

Hver for sig er Batman og Turtles faktisk blandt mine favoritter, hvis vi kigger på superhelte. Desværre ender dette mash-up som frygtet, nemlig med at være en ret flad karikatur på de respektive universer. Pizzaædende skildpadder foran Bruce Waynes butler Albert, som går op i etikette er ikke engang sjov. Den er blot bekymrende. Hvad værre er at animationsafdelingen hos DC blot trykker videre på denne tvivlsomme produktionsknap, og man kan ”se frem til” Batman: Hush som koncernens næste træk. En forsmag på dette kan du se i denne udgivelses bonusmateriale.

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles er et sørgeligt opkog, som ikke gør andet end at decimere de kameler man skal sluge i eventyrets oprindelse. Ingen fortjener egentlig at stå model til dette, men et solidt brand og penge styrer som bekendt branchen. Jeg kan ikke svinge mig op på mere end en sølle slatten stjerne, da animationen er ganske flot, men plot, idé og udførelse er rystende ringe. Vær venlig at sætte proppen i, DC, og drop ideen om at superhelte skal slås internt. Det er ikke alene dumt og plat, men også komplet unødvendigt!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles
Original Titel: Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles
Premieredato: 29. august 2019
Instruktør: Jake Castorena
Skuespillere: Troy Baker, Eric Bauza, Darren Criss, Kyle Mooney, Baron Vaughn
Spilletid: 87 min.
Selskab: Warner Bros. Animation, Nickelodeon, 2019
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...