Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Big Trouble (DVD)

21. juli 2003 af Michael Jørgensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Big Trouble (DVD) billede

14 mere eller mindre begavede personligheder, en stjålen atombombe, en psykedelisk skrubtudse og det halve af Jens Hansens bondegård, herunder en flyvende ged. Kan det gå andet end galt?

Aldrig før har verden set en film med så mange hovedrolleindehavere. Dette gør dog ikke filmen mindre underholdende. Otto Leisner ville have betegnet filmen som topunderholdning for hele familien.

Kunne du lide film som ”Dumb and Dumber”, ”Lock, Stock and two smoking barrels” er ”Big Trouble” klart noget for dig.

En tidligere Pulitzer vinder og journalist, Elliot (Tim Allen) bliver fyret fra sit job og starter istedet sit eget reklamebureau. Skæbnen vil imidlertid at en stor metalkuffert indeholdende et atomsprænghoved, som kunne forveksles med en affaldskværn, ankommer til Miami. Metalkufferten skifter imidlertid hænder hurtigere end man sige ”hør, hov…”.

En gruppe russiske våbenhandlere modtager kufferten som herefter hurtigt videresælges til Arthur Herk (Stanley Tucci) en fodfetichistisk pengeafpresser, der absolut ikke kan prale af at være det hurtigste dyr i skoven. Arthur Herk har planlagt at skulle bruge bomben i sit foretagne, men umiddelbart før han når at gøre brug af den, bliver bomben stjålet at de to hjernedøde spader Snake (Tom Sizemore) og Eddie (Johnny Knoxville) med den hensigt, at de måske kan score kassen på ”affaldskværnen”.

Efter en lang række mere eller mindre bizarre episoder ender det hele op i et kapret fly, alt i mens bombens digitale display nærmer sig nul. Og for at gøre flyveturen mere interessant har man smidt Arthur Herks blonde kone (Rene Russo), en lalleglad hippie med hang til Fritos (Jason Lee), en ”good cop” og en ”dumb cop” (Janeane Garofalo og Patrick Warburton), en meget frustreret lejemorder (Dennis Farina) og endelig et ungt par som syntes der er fantastisk, at skyde hinanden med vandpistoler (Ben Foster og Zooey Descanel).

Hvis alt dette ikke giver ret meget mening, skal du ikke være nervøs, det er nemlig ikke sikkert, at det gør det, når du har set filmen.

Filmen er instrueret af Barry Sonnenfeld, der blandt andet også har produceret filmen ”Men in Black”. Sonnenfeld har her lavet en film, der absolut er på samme højde som ”Men in Black”, dog skal det siges, at jeg personligt finder ”Big Trouble” mere gennemtænkt på grund af sin twistede handling og personerne der hele tiden krydser hinandens veje. Med sine 80 minutter har filmen den perfekte længde og er 100% ren underholdning.

Se den og skrig af grin.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Buena Vista Home Intertainment.

Titel: Big Trouble
Original Titel: Big Trouble
Premieredato: 28. maj 2003
Instruktør: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Tim Allen, Rene Russo, Omar Epps, Dennis Farina, Ben Foster, Janeane Garofalo, Jason Lee, Tom Sizemore, Stanley Tucci, Zooey Deschanel, Johnny Knoxville
Spilletid: 84 min.
Selskab: Touchstone Pictures, Sundale Productions Inc., Jacobsen Company, Sonnenfeld Josephson Worldwide Entertainment, 2002
Genre: Humor
Link: http://studio.go.com/movies/bigtrouble/

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...