Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Billy Bob Thornton - Beautiful Door

13. oktober 2007 af Gunnar Holm-Mikkelsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB SOUNDTRACKET HER

Billy Bob Thornton - Beautiful Door billede

Oscarvinnende hollywood-bad-boy Billy Bob Thornton, går igen tilbage til de musikalske rødder og udgiver Beautiful Door. Hyggeligt, men her vindes desværre ikke samme terræn som på det hvide lærred.

Billy Bob Thornton er endnu et navn på den lange liste af skuespillere der gerne vil prøve sig med musikken. Det skal dog siges Billy spillede musik før han blev skuespiller, men langt de fleste husker ham nok bedre fra ”Bad Santa” (2003) og ”Monsters Ball” (2001) end bandet Tres Hombres der i sin tid varmede op for Hank Williams Jr.

Skuespillere der vil være musikere og vise versa, viser sig desværre ved deres ”crossover” ofte at skuffe fans, men med Beautiful Door udgiver Thornton sit fjerde solo studiealbum og skaber sig således vel en form for subkarriere inden for sit hjertefeldt, rock/folk musikken.

Albummet åbner med ”It’s just me” der egentlig er en fin og laid-back sang om kærlighed. Sætninger som ” That voice you hear in the morning, is me opening your eyes, the darkness that you feel each evening, is just my lonely cry” er, om ikke utrolig kliché og forslidte, alligevel ærlige og vel ment. Man kan godt spore inspirationer fra idoler som Johnny Cash og Hank Williams, men desværre mister Billy lidt denne feeling i 2. halvdel af albummet med sange som ”Carnival Girl”, ”Pretty people”, ”Hope for glory” og ”In The Day” og efterlader desværre lidt for ofte en soft-pop-country-smag i munden hvor man ellers forventede den alternative folk/country-stil der var lagt op til.

Produktionen på ”Beatiful door” er lækker og har sådan set den rigtige lyd for den genre Billy prøver at befærde sig i. Thornton har allieret sig med producer/guitarist Brad Davis der ganske autentisk fylder musikken med sprøde guitar-riffs og slide-guitar der skal til et album som dette. Enkelte højdepunkter som ”Hearts like mine”, ”It’s just me” og ”Restin’ Your soul” hæver albummet fra forglemmelighed, men dog ikke ind i historien. Med andre ord: Billy Bob Thorntons album er ikke dårligt, det er bare heller ikke iørefaldende godt. Teksterne er lettere platte og det meste af ”Beautiful Door” bliver lidt for forudsigeligt. Gennemsnitlig musik har det med at blive glemt, men derfor kan Billy jo godt have et hyggeligt sideprojekt i hans ellers glamorøse og succesrige hverdag i Hollywood. Er du stor Thornton-fan, er det meget sjovt at lytte til, men hvis du allerede er godt inde i country-genren, er du også klar over der er så mange historiske og nulevende artister der gør det samme… bare bedre.

CDen er venligst stillet til rådighed af:Universal Music Danmark.

Titel: Beautiful Door
Original Titel: Beautiful Door
Premieredato: 6. august 2007
Genre: Western
Link: http://www.billybobmusic.com/


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...