Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Blue Bloods - Sæson 4

23. januar 2015 af Elsebeth Frederiksen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Blue Bloods - Sæson 4 billede

Fire generationer ved middagsbordet

Forleden dag spurgte jeg en veninde:” Hvad er der egentlig blevet af Blue Bloods?” Den gik på Zulu en overgang, og jeg så den faktisk ofte, fordi det var god underholdning, uden at være noget man tænke for meget over.

Konceptet er klart. Fire generationer, hvor 3 af dem er nuværende eller tidligere politimænd. De spiser aftensmad sammen hver aften og udveksler erfaringer om dagen, der er gået og hver dag kommer der en lille morale, så børnene i familien også kan lære noget. Hele familien er en god irsk familie. Reagan er efternavnet og de fleste andre har også karakteristiske irske navne: Erin, Henry og Danny.
Danny er kriminalbetjent og spillet af den tidligere boyband-sanger Donnie Wahlberg. Andre prominente navne i serien er faderen i familien Frank ( spillet af Tom Selleck), som er politikommisær i byen New York. Bedstefaren er også tidligere politimand og sådan er det hele vejen igennem. For at blive på lovens dydige sti er datteren Erin, som er statsadvokat og som ofte støder på sine brødre Danny og Jamie, når hun arbejder på en sag.

Der sker meget i New York. Der er røverier, mord og skududvekslinger mellem politiet og kriminelle. I alle disse tilfælde er der politifolk indblandet – også i tilfælde hvor de nogle gange ikke helt følger reglerne, selv bliver taget som gidsler eller endda bliver slået ihjel. Det er denne balance, som er svær at opretholde for politikommisæren, som ikke vil give sine to sønner særbehandling, hvis de er anklaget for noget, mens sønnerne føler at deres fars position er en ulempe for dem, fordi det skaber ekstra opmærksomhed.

Det et utroligt så spændende og udfordrende et job som politimand i New York er. Ikke et øjebliks ro, hvor man kan snakke med sin makker i bilen og spise sin donut.
Det ville selvfølgelig heller ikke være godt tv.
Er det så godt tv? Jo, hvis man vil underholdes og ikke er ved at kaste op over den tykke moral, der hele tiden kastes rundt i luften. Hvis man ikke irriteres over, at oldefaren ligner en, der er på alder med hans søn. Len Cariou, som spiller oldefaren Henry Reagan, er da også kun 6 år ældre end Tom Selleck i virkeligheden. Det irriterer mig lidt.

Jeg ved godt, at de er irere og måske, dengang han var ung, fik børn tidligt, Men det er alligevel et irritationsmoment, at de er så tætte på hinanden i alder.

Denne dvd ender med tre stjerner. Den kunne have fået fire, hvis der ikke var de irritationsmomenter, jeg har beskrevet tidligere.
Jeg vil dog stadig se den, når den er på tv, for den er alligevel underholdende, hvis man kan abstrahere fra de moraler, som hele tiden skal bankes ind i hovedet på os med syvtommersøm.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Blue Bloods - Sæson 4
Original Titel: Blue Bloods
Premieredato: 8. januar 2015
Instruktør: David Barrett, Alex Zakrzewski, Ralph Hemecker
Skuespillere: Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Len Cariou, Tom Selleck, Will Estes, Tony Terraciano, Andrew Terraciano, Amy Carlson, Sami Gayle, Abigail Hawk
Spilletid: 898 min.
Selskab: 2014
Genre: Action , Drama


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...