Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Boardwalk Empire - The Complete Fifth Season

16. januar 2015 af Jesper Poulsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Boardwalk Empire - The Complete Fifth Season billede

Boardwalk Empire afsluttes med et skarpskud...

Et af HBOs flagskib, i deres overdådige serie-udbud, blev i det forgangne år afrundet. Femte og sidste sæson af Boardwalk Empire er nu tilgængelig til hjemmebiografen. Det episke drama om kontrol over Atlantic City. Den magt sidder den politiske figur Nucky Thompson på, og vi følger hans liv og levned på godt og ondt. Sæsonen starter hele 7 år efter vi sidst var forbi. Den Store Depression hærger, og alle gør hvad de kan for at opretholde facaden. Vi får i denne omgang et værdifuldt indblik i Nuckys barndom og føres ind i alle de omstændigheder, miljøer og personer som har været med til at gøre ham til den han er.

I sidste ende er Boardwalk Empire heldigvis stadig et skruppelløst hundeslagsmål om prestige og status. Nucky har sine venner, men så sandelig også sine fjender. Det kan bare være særdeles svært at gennemskue hvem der er hvem. Det bliver barsk, beskidt og blodigt. Femte sæson er dog knap så lang som de forrige. Her er kun blevet plads til otte afsnit, men det virker også ganske tilpas og undlader ikke at afrunde serien på en grundig måde.

Samme stjernecast med bl.a. Michael Shannon, Jeffrey Wright, Patricia Arquette, Shea Whigham og Gretchen Mol er tilbage for at bakke op om Steve Buscemi. Terence Winters idé med at skabe en serie ud af Nelson Johnsons bog ”The Birth, High Times and Corruption of Atlantic City” var en god idé. Den er ufatteligt lækkert pakket ind, takket være producere som Martin Scorsese og Mark Wahlberg, og instrueret med sikker hånd af Tim van Patten m.fl. Man suges vitterligt ind i dette særprægede og mytiske univers, og glæder sig alligevel over at slippe derfra efter hvert afsnit med livet i behold. Netop de unikke locations som giver den helt specielle stemning, kan du lære meget mere om i udgivelsens bonusmateriale. Du kan komme med seriens managers på tur ud for at finde de bygninger og stræder som for en stund har været vært for Boardwalk Empire.

Med denne udgivelse bliver der sagt Game Over med værdighed. Ikke alle overlever dog helt til sæsonens sidste afsnit. Hvem der er tale om, må du selv finde ud af. Investér troligt i dette gangster-epos, hvor nogle af historiens største banditter optræder på slap line. Har du aldrig hørt om Boardwalk Empire før disse linjer, så er det ikke for sent at få gjort noget ved det. Inden længe udkommer boxen med alle 5 sæsoner, og den er set gennem denne signaturs brille et såkaldt must-have!

Bonusmaterialet indeholder desuden kommentarspor med føromtalte Terence Winter, Steve Buscemi og Tim van Patten, men også mange andre som har haft en finger med i spillet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Home Video.

Titel: Boardwalk Empire - The Complete Fifth Season
Original Titel: Boardwalk Empire - The Complete Fifth Season
Premieredato: 13. januar 2015
Instruktør: Tim van Patten
Skuespillere: Steve Buscemi, Patricia Arquette, Gretchen Mol, Kelly Macdonald, Michael Shannon, Jeffrey Wright, Michael Kenneth Williams, Paul Sparks, Shea Whigham, Stephen Graham, Vincent Piazza, Ben Rosenfield
Spilletid: 451 min.
Selskab: HBO Entertainment, 2014
Genre: Action , Drama , Krimi
banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...