Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Burn Notice

7. december 2009 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Burn Notice billede

Hæderlig spionserie med humor og action

Michael Westen har det egentlig meget godt som hemmelig agent. Han arbejder i verdens brændpunkter og deltager i alskens lyssky operationer.
Pludselig vendes der dog op og ned på hans verden, da han får en burn notice. En burn notice er, som navnet antyder, et navn for den proces, der træder i kraft, når en agent udelukkes fra tjeneste. Michael mister alle sine penge, muligheder og dumpes i Miami, hvor han bare har at blive. Han har ingen anelse om hvorfor han er blevet ”brændt”, men vil gøre alt for at finde ud af det. For at overleve påtager han sig i samarbejde med den fallerede agent Sam Axe og eks-kæresten – den skydeglade tidligere IRA Fiona, en masse småjobs, hvor hans agent ekspertise kan bruges.
Men det er ikke nemt at overleve når man har FBI i hælene og når ens mor ringer hvert andet øjeblik.

Rent visuelt er Burn Notice ikke nogen fornøjelse. Det er ikke nogen specielt dyr produktion, og det hele ser lidt tarveligt ud, og så er det en lettere psykotisk klipper, der har været inde over, for der er simpelthen nogle klip, der ud over ikke at give nogen mening, både forvansker handlingen og giver anledning til epileptiske anfald.
Men det sat til side, så har Burn Notice et aldeles hæderligt manuskript, der er fyldt med god humor. For Burn Notice kunne slet ikke fungere hvis den tog sig selv alvorligt – det har den hverken skuespillerne eller midlerne til, men i og med at der er et tykt lag af ironi over serien tilsidesætter det de visuelle og produktionsmæssige forbehold, man ellers umiddelbart har.
Historien fortælles af Michael selv som voice over, og det fungerer rigtig fint, og det er især i kraft af netop de små fortællingen og informationer, han bidrager med, der gør historien levende.

Hovedrollen som Michael Westen spilles af Jeffrey Donovan, som vi ellers mest ser i biroller, men han bærer faktisk rollen som agent og hovedfortæller ganske glimrende. Hans sidekick Sam Axe spilles af ingen ringere end Bruce Campbell, som alle horrorfans kun kan forgude. Han er perfekt som den alkoholiserede, dameglade ex-agent og sammen er de to et herligt makkerpar.
Samlet set er Burn Notice nok ikke den store seermagnet eller prisvinder, men det er helt bestemt en både sjov og underholdende serie, som man sagtens kan byde sig selv at stifte bekendtskab med.

SF/Fox</a

Titel: Burn Notice
Original Titel: Burn Notice
Premieredato: 24. november 2009
Instruktør: Matt Nix
Skuespillere: Jeffrey Donovan, Bruce Campbell
Spilletid: 540 min.
Selskab: Fox, Sf-Film, 2009
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...