Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

C(r)ook.

23. maj 2006 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

C(r)ook. billede

En tysk gangster komedie der bare ikke er helt så komisk, som det måske har set ud i manuskriptform. Skuespillet er godt, men historien er simpelthen for slap.

Gangsteren Oskar ( Henry Hubchen ) prøver at flygte fra fængslet. Med sig i flugten tager han sin elsker, fængselspsykologen Maria ( Corinna Harfounch ). Sammen starter de en ny tilværelse og Maria vil ikke have at Oskar vender tilbage til sit gamle liv som højre hånd for den lokale Godfather af Wien, Konstantin, som han har tjent i et helt liv.
Konstantins datter er blevet dræbt og måske har hendes mand, den ubehagelige skurk Leo noget med hendes død at gøre. Konstantin beder Oskar om at gøre det af med Leo. En sidste tjeneste og så er han fristillet og kan begynde forfra med sit liv. Oskar der faktisk er i gang med at skrive en bog om hans liv og hemmeligheder tager imod tilbuddet og Maria bliver selvsagt rasende og flytter ind hos hendes bedste veninde der viser sig at være på det forlag som Oskar skal have udgivet sin bog fra.
Oskar skal under hans mission med Leo tage Konstantins plejesøn under sine vinger. Han hedder Valentin ( Mouritz Bleibtreu ) og er bestemt ikke nem at have med at gøre. Han falder for Oskars forlagsfisse ( det kalder Oskar hende ) og en dag finder han manuskriptet til Oskars bog. Secrets, hedder den og fortæller dele af Oskars liv. Konstantin føler sig truet og vil ikke have den udgivet. Tænk hvis der står noget i den der kunne bringe ham og hans gangster imperium til fald.
Nu er det op til Oskar at få redet trådende ud, for rent faktisk er det ikke en bog der beskriver hans liv som gangster, men en bog der omhandler hans liv som den madelsker han er. Det er simpelthen bare en kogebog. Snart har han både politiet, den modbydelige Leo og Konstantin og hans mænd på nakken. Oskar må tænke klart, men han har en sidste opskrift oppe i ærmet, der måske kan redde situationen.

Når man sidder og ser C(r)ook, kan man levende forstille sig at ideen har set godt ud på skrift form. Men som spillefilm virker det simpelthen bare ikke godt nok. Der er mange farverige karakterer, men de platte replikker og tåbelige set-ups, får det hele til at klaske sammen som en souffle, der mislykkedes.

Skuespillet er ellers godt nok og selv så prominente tyske skuespillere som Henry Hubchen og Mouritz Bleibtreu ( Lola rent. ) falder igennem den tåbelige historie.

Hvis du har hang til historier a la I Kina Spiser de hunde og Gamle mænd i nye biler, så er dette tyske gangsterkomedie måske noget for dig. Ellers så hold dig langt væk og gense måske de to før nævnte film igen. De har da i det mindste nogle sjove og finurlige scener, der virker ganske godt.

Ekstramateriale.

Der er kun en trailer til C(r)ook med som ekstramateriale, og måske er det faktisk godt nok.

Filmen er venligst stilet til rådighed af Sandrew Metronome.

Titel: C(r)ook.
Original Titel: C(r)ook.
Premieredato: 9. maj 2006
Instruktør: Pepe Danquart.
Skuespillere: Henry Hubchen, Moritz Bleibtreu, Cornna Harfounch, Roland Duringer, Paulus Manken, Karlheinz Hackl.
Spilletid: 102 min.
Selskab: Door Film. 2005.
Genre: Humorbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...