Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Twisters


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Caught In The Headlights

7. juli 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

1 stjerner Skriv en kommentar

Caught In The Headlights billede

Et mordvidne skal bringes i sikker forvaring, en agent Parker er sat på sagen, og pludselig bliver de angrebet af hitmen, de flygter, men en kontinuerlig forfølgelse tager sin begyndelse!

FBIs agent Kate Parker (Erika Eleniak), er sat på missionen, den første efter tre år, hvor hun ligeledes skulle fragte et vidne, der blev dræbt i et baghold. Dette mordvidne Claire Scott (Brigitta Dau), som også er sigtet, insistere på at hente en palm pilot (mini bærebar computer) hos tanten, og efter lidt tovtrækkeri får hun lokket Kate med på idéen. Informationer på computeren skulle frikende Claire. Der bliver diskuteret højlydt foran huset, da tanten tilsyneladende ikke er hjemme, så de må tage ud til lufthavnen, under Claires højlydte protester. På vejen løber de ind i et ældre “ægtepar”, med fælles interesser, også i denne palm pilot, som skulle indeholde et kodeord. Konfrontationen ender i en afkørsel for de jagede. Kate og Claire må flygte. Tilbage til byen, hvor politibetjent Duncan Finney (Stephen Huszar) henviser dem til et hotel, og har fået, ikke særligt hensigtmæssigt, et godt øje til den sigtede, Claire.
Hun flygter på snedigvis ud af hotellet, med agent Parker i hælende. Pludselig dukker det gamle ægtepar op, Parker må instille sin jagt. En gammel kending dukker også op, hendes ex, CIA agenten Harry Eden (Kim Coates) får hende i sikkerhed i sin bil.
De to får igen kontakt med Claire hos tanten. Og nu starter en hæsblæsende jagt på at få hende i sikkerhed, men der noget som ikke stemmer, lejemorderne er hele tiden et skridt foran. Og en tilknappet mand med med hat og skyggefuldt ansigt er hele tiden i området….

En rigtig vaskeægte b-film, der tiltider er så ufrivillig morsom, at man næsten føler sig underholdt. Historien som sådan er temmelig banal, der er ikke det store suspense i forestillingen, instruktionen er Ganske middelmådig, kun Brigitta Dau (Claire Scott) formår at trække sig op ad dyndet. Stacy Keach, set i så fremragende film som American History X skuffer fælt. Kameraføringen er temmelig enerverende, der er flere shots, hvis det skulle være enthriller, hvor der mangler momentum, lange ligegyldige billedfrekvenser i begyndelsen. Musikken er til gengæld filmens redning med en sole stjerne. Dog er det mærkværdig at en helicopter først kan høres, lige da den dukker op på en location ude på landet. Hvis man er til den slags film, hvor mange fejl man kan finde undervejs, så er den stærkt anbefalesværdig, ellers bør man holde sig langt væk. Og Nordisk Film burde også være for gode til at distribuere den slags kvalitet, eller mangel på samme.

Intet ekstramateriale til filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Caught In The Headlights
Original Titel: Caught In The Headlights
Premieredato: 4. juli 2006
Instruktør: Gavin Wilding
Skuespillere: Brigitta Dau, Erika Eleniak, Kim Coates, Stacy Keach, Erin Gray, Stephen Huszar, Gary Chalk
Spilletid: 86 min.
Selskab: Waterfront Pictures Inc/Edge Entertainment/2004
Genre: Thriller


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...