Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Charlie's Angels - Uden Hæmninger

27. juni 2003 af Henrik Østergaard

4 stjerner Skriv en kommentar

Charlie's Angels - Uden Hæmninger billede

”Good morning, Angels!” Således lød det for knap 3 år siden, da John Forsythe lod sin karakteristiske røst runge i alverdens biografsale, og således lyder den stadig. Sådan da...

McG har igen instrueret i sin vanlige satiriske og heftige musikvideostil. Denne gang bliver Charlie’s tre skønne engle sat på en vanskelig opgave. Regeringen vil gerne give beskyttelse til samarbejdsvillige vidner i alvorlige retssager. Da samme værdifulde vidner pludselig dør, idet databasen med de mange vidners nye identiteter tilsyneladende er faldet i de forkerte hænder, må Charlie's engle i aktion. Det kvindelige trekløver må således igen gå solo med brug af al deres ekspertise indenfor forklædninger, undercoverarbejde og østens dødelige kampsporte. Til stor forundring for både den nye Bosley, Alex’ og Natalies kærester Pete og Jason samt ikke mindst Alex’ stakkels far, der er helt rundt på gulvet og tror at hans ”søde og artige” datter arbejder på et hospital.
I jagten på den stjåldne database falder mistanken hurtigt på to gamle kendinge: Den Tynde Mand og en forhenværende engel ved navn Madison Lee, som synes af have svigtet nogle af sine gamle idealer. Samtidig bliver vores tre engle jagtet af den mystiske Seamus O’Grady, der netop er blevet løsladt fra fængslet.

Handlingen er godt nok ikke det store Bergman-drama, ej eller leverer den noget nyt filmsproget (hvis der da var nogen, der havde regnet med nogen af delene), men man får en række sprudlende scener som for eksempel Cameron Diaz som smækker surfer i bikini, Lucy Liu på fuld firspring i kropsnær læderdragt, Drew Barrymore som en øretævegivende ”Lady Insane” i en wrestlingring og de alle tre i heftig motorcrossaction.

Charlie’s Angels – Uden Hæmninger” leverer et stjerne-cast som kun ”Austin Powers” kan hamle op med. Dylan, Alex og Natalie har stadig skikkelse af Drew Barrymore (igen co-producer), Lucy Liu og Cameron Diaz, som med denne rolle rykker op i 20 millioner dollars-klassen. Bill Murrays Bosley har fået ny skikkelse i form af den altid morsomme Bernie Mac, idet Lucy Liu eftersigende havde visse uoverensstemmelser med Bill Murray.
Humoren har også fået ordentligt spark i nummeren med den gamle Monty Python-stjerne, geniale John Cleese som Alex’s far, og Matt LeBlanc (som vi jo kender fra tv-serien ”Venner”) som hendes skuespiller-kæreste. I andre roller ser man blandt andet Crispin Glover (som repriser sin rolle fra etteren), Robert Patrick og Luke Wilson. Så stjerner mangler der altså ikke i denne forrygende actionkomedie.
Og så må man sige, at vi både får et af årets gennembrud og et forrygende comeback fra en af 90’ernes allerstørste stjerner: Justin Theroux, som også var god i Lynch’ ”Mulholland Drive”, er her super cool som den overlede og skræmmende gangster Seamus O´Grady med skrap irsk accent og hele pivtøjet. Dette må simpelthen være denne ultra seje skuespillers gennembrud. Sidst men ikke mindst ses en Demi Moore i topform, i rollen som den ”faldne engel” Madison Lee. Årets ultimative comeback.
Den opmærksomme biografgænger får desuden et par cameos med i købet, blandt andet Pink, Bruce Willis og sørme også Jaclyn Smith, der var en af de originale engle, og i rollen som Kelly Garrett var hun den eneste engel, der holdt hele TV-serien igennem.

Charlie’s Angels – Uden Hæmninger” er måske nok en menu med lutter forretter, men hvilke forretter! Fortalt i atmosfæremættede og sprøde billeder og med endnu sprødere piger får man virkelig en seværdig oplevelse for fuld gas. En række smidige stunts, der er blevet gjort endnu vildere af Hong Kong-mesteren Cheung-Yan Yuen end i den forrige, sparker virkelig filmen suverænt i gear. Der tillagt en god gang fræk humor, er Charlie’s skønne tre langt bedre end i etteren – og helt uden hæmninger.

Titel: Charlie's Angels - Uden Hæmninger
Original Titel: Charlie’s Angels: Full Throttle
Premieredato: 26. juni 2003
Instruktør: McG
Skuespillere: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Demi Moore, Bernie Mac, Crispin Glover, Luke Wilson, John Cleese, Matt LeBlanc, Justin Theroux
Spilletid: 106 min.
Selskab: Sony Pictures, Nordisk Film, 2003.
Genre: Action
Link: http://www.charliesangels2.com

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...