Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Charlies Angels – Uden Hæmninger (DVD)

26. november 2003 af Gert Sørensen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Charlies Angels – Uden Hæmninger (DVD) billede

Så er de tilbage, de tre lækre tøser Drew, Luci og Cameron samt Charlie i højtaleren. De er klar til at sparke røv, og gør det i stor stil i, denne action film.

Charlies Angels – Uden Hæmninger, er opfølgeren til block busteren Charlies Angels fra 1999, og endnu en gang er det Drew barrymore, Luci Lui og cameron Diaz der trækker i hotpansene og fanger skurke. Tøserne bliver hyret til at befri Chefen for sikkerheds tjenesten fra en Kinesisk fange lejer, men undervejs bliver en vigtig kode-ring med navne og informationer om alle personer i ”Witness protection program”. Denne ring kan kun læses hvis man har begge ringe, da den anden ring forsvinder og flere vidner på listen dør sætter Charlie sine engle på opgaven : Find de stjålne ringe. Mistanken falder hurtigt på to gamle kendinge: Den Tynde Mand og en forhenværende engel ved navn Madison Lee, som synes af have svigtet nogle af sine gamle idealer og nære et had til Charlie, fordi hun blev skudt på mission for ham. Samtidig bliver vores tre engle jagtet af den mystiske og yderst brutale Seamus O’Grady, der netop er blevet løsladt fra fængslet.

Charlies angels levere her en små 2 timers action uden undskyldniger for huldet manuskript, tynde karaktere og urealistisk action. Et er endnu engang er det McG ( Ja, det kalder han sig selv ) der sidder bag kameraet, og styre løjerne. Han har mest lavet musikvideoer og det kan man rigtigt se i denne film. Der går ikke 3 ½ minut uden en eller anden enten er halv nøgen eller får sparket sine fortænder ind. I Charlies Angels - Uden Hæmninger tager han alt der var fedt i orginalen, og skruet totalt op for varmen. Givet Drew, Luci og Cameron ser godt ud uden alt for meget tøj på, og man ser meget hud i denne film og det holder lidt på interessen.
McG bruger en masse urealistisk action til at fylde hullerne hvor der ikke sker noget, desværre er mange af numrene så langt ude at man let kommer til at sidde og kritisere dem frem for at grine af dem. Det var helt sikkert meningen at man skulle tænke ”WOW – det er lige som i tiger på spring” i stedet tænker man ”Ok, så han kan gå igennem ild”, det skal dog siges at Charlie's Angels – uden hæmninger ikke giver sig ud for at være realistisk på noget tidspunkt og hvis man bare tager filmen for pålydende er det ganske god underholdning i samme genre som mange af Van Dames film. Og Action scenerne er ganske godt korregraferet, og det ser coolt ud når englene flyver rundt og sparker røv.

Instruktøren skal have ros for at have sparket gevaldigt til humoren i denne film, der byder på John Cleese som, Alex’s far der får noget af en overraskelse da han finder ud af hun ikke arbejder på et hospital, også Matt LeBlanc fra venner er med denne gang og Bossley er blevet skiftet ud med Bernie Mack der altid er god for en lille bemærkning eller 2.

Alt i alt er der utrolig mange ting der burde tælle ned for denne film, tyndt manuskript og tynde karaktere, men det gør det nødvendigvis ikke. For Charlie's Angels er en charmerende action komedie i samme stil som Shanghai Knights mm. og der er nu et eller andet over at tilbringe 1 time og 43 minutter i selskab med 3 lækre tøser i meget lidt tøj, og så kan man godt se igennem fingrene med det utroligt tynde manuskript.

Så filmen får 4 ud af 6 stjerner.

Extra materialet
På DVDen er der en jukeboks hvor McG og musik produceren fortæller hvorfor de har valgt der forskellige numre, og derefter genspille de forskellige scener hvor musikken blev brugt. Desværre er det ikke hele sange de spiller men kun et lille klip af dem, så denne feature er ikke for vild cool.
Angel Vision Trivia Track. Her får man mulighed for at gå bag om filmen flere steder i filmen, samt man får et fact spor i stedet for undertekster, dette er en cool lille detalie, lidt al’a de programmer på VH1 hvor man får tåbelige facts om musikvideoen. Her kan man godt se at McG har arbejdet meget med musik videoer.
Full Throttle er går man bag om de forskellige auto- og motorcykel stuntes, smat får set alle de biler der bliver brugt i filmen.
Pussycat Dolls her går vi bag om dance gruppen The Pussycat Dolls der har en cameo i filmen.
Rolling with the punches, her ser vi på pigernes stunts, hvordan de trænede med en kinesisk mester i wires og arbejdet med CGI.
Designing Angels beskrives produktionsdesignet farver, lyd, klipningen og kameravinkler, der analyseres og beskrives.
There's no such thing as a short shot, only an over-worked producer. Producer Patrick Crowley fortæller lidt om, hvordan man producer på en film som Charlie's Angels: Full Throttle.
Angel's Makeover: Hansen Dam En kort beskrivelse af hvordan man lavede åbning scenen med den store Dæmning som Englene kører ud over.
Dream Duds, her gåes der tæt på de ultra seje, og ofte meget små kostumer som blev brugt i filmen.
Cameo-graphy her er en liste af de stjerner der har en ”Cameo” eller lille rolle bare for sjov i filmen. Der er lidt facta om personen samt det klip hvor man ser personen.
Music Video: her får vi Pink featuring William Orbit med Feel Good Time.
Filmographies. Tekstfilmografier for McG, John August, Cormac Wibberley, Marianne Wibberley, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Demi Moore, Bernie Mac og Crispin Glover.
Trailers. Der 3 trailers for Anger Management, S.W.A.T. og Terminator 3: Rise of the Machines
Der er meget ekstra materiale på denne disk, og der er virkelig lagt meget arbejde I det. Det er dejligt at se. Der er mange timer i selskab med McG og Caeron , Drew og Luci foran den lille kasse i hjemmet. Ekstra materialet får 5 ud af 6 stjerne.
Totalt får Charlie's Angels: Uden Hæmninger 4 ud af 6 stjerner, for en charmerende film med en masse dejligt ekstra materialle.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Charlies Angels - Uden Hæmninger
Original Titel: Charlies Angels - Full Throttel
Premieredato: 26. november 2003
Instruktør: McG
Skuespillere: Drew Barrymore, Luci Lui, Cameron Diaz, BErnie Mack, Demie Moore
Spilletid: 113 min.
Selskab: Universal Pictures, 2003
Genre: Action
Link: http://www.charliesangels2.com
3 dejlige tøser
3 dejlige tøser
1 dejlig tøs
1 dejlig tøs
3 dejlige tøser igen
3 dejlige tøser igen


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...