Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Creature Comforts

2. december 2005 af Jeppe Krogh

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Creature Comforts billede

Kat eller Hund? Hvilke dyr kan faktisk lide havet, hvordan er atmosfæren blandt dyrene i dyrehandlen eller hvad er fordelene og ulemperne ved at flyve? Disse og mange flere spørgsmål får vi svar på …

Denne serie af modellervoks-figurer sætter spot på dyrene omkring os. Første del af serien Creature Comforts består af 13 sekvenser af 10 minutter, hvor dyrene prøver, at besvare enkle spørgsmål om mennesker, dem selv og om deres liv som cirkusartister eller andet.

Nick Park, der også skabte de enormt populære og anmelderroste Wallace & Gromit-figurer, der i øjeblikket huserer i biograferne i Wallace & Gromit in the Curse of the Were-Rabbit(2005), er manden bag figurerne. Denne serie har, ligesom Wallace & Gromit, vundet en række priser og meget tyder på, at vi kommer til at høre meget mere fra ham i fremtiden. Det er den skæve og subtile humor, som Park laver så godt. Det er morsomt, at se kæledyr med en mikrofon holdt ned til dem og ikke til deres ejere. Og hvem har egentlig tænkt på hvad dyrene i haven og i havet har at sige om verden omkring dem? I hvert fald ikke denne seer!

Det er tydelig, at der er kælet for detaljerne i disse modellervoks-sekvenser, men der er ikke den store variation på billedsiden. Bevares, de er ikke alle helt almindelige dyr og ser også lidt specielle ud, men i længden bliver det lidt trivielt. Det er helt klart dyrenes kommentarer, der er i fokus, såsom den lille mus i dyrehandlen, der sidder i sit bur og remser op hvad han ikke kan. Det får ham da i hvert fald ikke solgt. Og så er der sekvensen hvor dyrene bliver spurgt hvilket dyr de bedst kan lide, en kat eller en hund. En hund fra panelet mener, at katte lugter ud af munden. Hehe.

Hvis du lige har set Wallace & Gromit eller The Chicken Run(2000), som Park også var med til at lave, og vil have noget af samme skuffe, så skal du ikke investere i denne Creature Comforts-dvd. Disse dyr er fanget midt i deres dagligdagsgøremål og blevet bedt om, at give deres besyv med om de store spørgsmål dyrene og menneskene i mellem - men det er også det. Der er ikke den samme fart over feltet, som i de ovennævnte film. Det er den subtile humor, der i hovedsædet her. Dyrene har de samme menneskelige positive sider og negative sider, som vi har og det er sandt for dyden meget humoristisk. Denne DVD får 4 stjerner ud af 6 for en god gang intelligent underholdning, men beklageligvis er der slet ingen ekstramateriale på den. Meget kritisabelt i disse tider, hvor alle DVD-udgivelser med respekt for sig selv skal have en eller anden form for materiale om udgivelsen, figurerne eller bagmændene. O stjerner ud af 6!

Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox.

Titel: Creature Comforts
Original Titel: Creature Comforts
Premieredato: 8. november 2005
Instruktør: Richard Goleszowski, Nick Park
Skuespillere: The Great British Public
Spilletid: 102 min.
Selskab: Aardman Animations
Genre: Humor
Link: http://www.creaturecomforts.tv/
Sekvensernes opdeling
Sekvensernes opdeling
De ser så talentfulde ud, men er de glade??
De ser så talentfulde ud, men er de glade??


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...