Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Det beskidte dusin: Den fatale mission.

21. oktober 2007 af Kristian Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar

Det beskidte dusin: Den fatale mission. billede

Det beskidte dusin er klar til endnu en omgang nazi-prygl..

Telly Savalas spiller endnu engang den ukuelige major Wright, der får til opgave at samle 12 mænd til en farlig mission bag fjendens linjer. Denne gang skal det beskidte dusin forpurre tyskernes planer om at smugle en gruppe udvalgte top-nazister til Istanbul. Planen er, at de udvalgte nazister skal grundlægge et fjerde rige i mellemøsten, og dermed fungere som Hitlers arvtagere.
Det er nu op til det beskidte dusin at stoppe toget, der skal føre nazisterne til Istanbul. Men det bliver som altid ikke nogen nem mission for major Wrights gruppe af tidligere straffefanger. Det er som om nazisterne er i stand til at forudse hvert eneste af Wrights træk. Noget tyder på, at gruppen er infiltreret af en spion, der rapporterer direkte til den tyske overkommando.

”Den fatale mission” er skåret over præcis den samme skabelon, som de tre foregående film. En gruppe udskud skal lære at arbejde sammen som et team, inden de bliver sendt ud på en umulig mission. I ”Den fatale mission” har man dog valgt at peppe historien lidt op i forhold til de andre film i serien. Man bruger ikke nær så lang tid på at introducerer de forskellige karakterer og deres indbyrdes forhold. I stedet springer man mere eller mindre direkte til action-delen af historien, hvor kuglerne flyver om ørene på soldaterne. Man har valgt at introducere spionagetemaet og en kvindelig karakter i gruppen som et forsøg på at skabe en anderledes historie om det beskidte dusin.
Der er dog stadig ikke noget nyt at hente i ”Den fatale mission”, men dermed ikke sagt, at filmen er kedelig. For det er den bestemt ikke. Telly Savalas er endnu engang veloplagt i rollen som major Wright. Savalas spiller med sin sædvanlige machocharme og det fungerer fint i en film som ”Den fatale mission”. Der bliver ikke sparet på eksplosionerne og kuglerne flyver konstant igennem luften i samtlige af de 90 minutter som filmen varer.

Læs i øvrigt anmeldelserne af ”Det beskidte dusin: Den næste mission” og ”Det beskidte dusin: Den dødelige mission” her på siden.

Der er ikke noget ekstramateriale til ”Det beskidte dusin: Den fatale mission”

Filmen er tekstet på: Dansk, svensk, norsk og finsk.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
On Air Video.

Titel: Det beskidte dusin: Den fatale mission.
Original Titel: The Dirty Dozen – The Fatal Mission
Premieredato: 10. september 2007
Instruktør: Lee, H Katzin
Skuespillere: Telly Savalas, Ernest Borgine, Hunt Block, Matthew Burton, Jeff Conaway, Alex Cord, Erik Estrada, Ernie Hudson, James Carrol Jordan, Ray ”Boom Boom” Mancine
Spilletid: 90 min.
Selskab: MGM 1988/On Air Video 2007
Genre: Krig


banner
Overskrift Højre Block
Munch
Jomfruer fra rummet
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...