Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Det Ku´ Ikke være Bedre (DVD)

12. december 2005 af Jesper Hintze Vildbrad

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Det Ku´ Ikke være Bedre (DVD) billede

Manden har forladt hende til fordel for en svensk sekretær, og nu står hun alene, bitter med fire besværlige døtre og en håbløs nabo, der bliver ved med at dukke op og lege redningsmand.

Terry Wolfmeyer (Joan Allen) er den midaldrene moder, der skulle overgå det at blive forladt af manden, der er rendt til Karlstad i Sverige, med sin svenske sekretær. Og nu står hun alene med fire drengemodne, og oprørske (de har det ikke fra fremmede) døtre, bitter over sit liv, der føles forspilt, og så vred over hendes nye skæbne. Naboen Denny Davies (Kevin Costner), er den falerede og nu halvfordrukne ex-stjerne indenfor baseball, og nu radiovært med eget eftermiddagsshow. Hvor han dog er sluppet fra indtil videre at skulle tale om baseball. Han bruger nu formiddagen og fyraftenen til at opsøge Terry, efter nyheden om hendes status som alenemor. Hun prøver ihærdigt at modstå Denny´s tilnærmelser, men har brug for en drikkeven. Denny bliver hurtig en del af familien, og lynhurtigt accepteret af døtrene, da også føler at han er et værn mod deres meget ustabile og tiltider pinlige mor. Da Terry arrangere at Andy (Erika Christensen) kan blive producerassistent på radiostationen, bliver det Terry for meget. Og det hjælper slet ikke at den midaldrene producer Adam ”Shep” Goodman (Mike Binder), et par uger efter begynder at date datteren!
Terry og Denny begynder at blive kærester, men det er ligesom om at hun bare ikke kan tø op, døtrene, som hun sårer på skift, er også begyndt at opgive, men da der sker en ulykke med en af familiemedlemmerne, begynder tingene at vende, overraskelserne venter forude.

Mike Binder har begået en dejlig seværdig voksenfilm, som både har komikken og alvoren, uden at nogle af disse elementer få stilladset til at vælte. Og Kevin Costner er tilbage fra store amerikanske helte epos, virker han mere naturlig og knap så patetisk i denne film, deet klæder ham usædvanligt godt. Så er der altid godt modspil at hente hos Joan Allen, der også i denne film står stærkt. Godt spil af de implicerede, specielt Evan Rachel Wood der spiller Lavender ”Popeye” Wolfmeyer og Keri Russel (Emily Wolfmeyer).
En begavet, ikke helt sukkerfri, men varm film, der må og skal ses i hjemmebiografmørket!

Ekstra materiale til dvd´en er scenevalg, fraklippede scener. Skabelsen af selve filmen, med dertil hørende kommentarer. Og desuden interview med de implicerede skuespillere.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Scanbox.

Titel: Det Ku´ Ikke være Bedre
Original Titel: The Upside Of Anger
Premieredato: 5. december 2005
Instruktør: Mike Binder
Skuespillere: Joan Allen, Kevin Costner, Erika Christensen, Evan Rachel Wood, Keri Russell, Alicia Witt, Mike Binder
Spilletid: 112 min.
Selskab: Sunlight Production/2005
Genre: Drama
Denny omgivet af familien Wolfmeyer
Denny omgivet af familien Wolfmeyer


banner
Overskrift Højre Block
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...
Sygeplejersken (...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...