Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Det vilde dusin 2

31. juli 2006 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Det vilde dusin 2 billede

Familien Baker vender tilbage i denne harmløse efterfølger til Det vilde dusin fra 2003

Tom og Kate Baker og deres 12 børn! lever et stille og roligt familieliv, med de samme problemer som vi alle kender. Men da familiens to ældste døtre beslutter sig for at flytte hjemmefra, må Tom indse, at familiens tætte sammenhold langsomt begynder at gå i opløsning. Løsningen på Tom og Kates familieproblem bliver en sidste nostalgisk sommerferie til en hytte ved den idylliske Lake Winnetka, hvor hele familien samles en sidste gang, inden de spredes for alle vinde.
Det lyder jo alt sammen meget hyggeligt, men da Tom møder sin ærkerival fra skoletiden Jimmy Murtaugh, udvikler ferien sig til en benhård konkurrence om familiens ære.
Den renskurede og velopdragende familien Murtaugh er Baker-familiens diametrale modsætning, og de to fædre går op i familiefejden med liv og sjæl.

Den første film i serien var en ganske hyggelig og godmodig familiefarce, der ikke tilførte noget nyt til genren. Det samme kan man sige om efterfølgeren, der ligesom sin forgænger virker en smule ligegyldig. Instruktøren Adam Shankman, der tidligere har lavet sødsuppe-romancen The Wedding Planner fra 2001, og den forfærdelige Elitepædagogen fra 2005, levere en omgang harmløs underholdning, der bedst egner sig til en aften på sofaen, hvor der absolut ikke er noget af værdi i fjernsynet.

Filmen indeholder en række sjove optrin, der iblandt en virkelig sjov scene mellem Steve Martin og Eugene ”American Pie” Levy i en biograf, mens resten af filmen drukner i klicher og knap så sjove påfund. Det er generelt scenerne mellem Martin og Levy der redder filmen fra at floppe totalt. Bonnie Hunt er god som den hårdt prøvede mor, der udover at skulle holde styr på 12 unger, samtidig skal holde øje med sin stærkt konkurrenceprægede ægtemand. På rollelisten er der også blevet plads til super-dullen Carmen Electra, der spiller Jimmy Murtaughs nye kone Sarina. Personligt har jeg lidt svært ved at forstille mig Carmen Electra som stedmor for 8 unger, men lad det nu ligge.
Teenageidolerne Hilary Duff og Tom Welling (ham fra tv-serien “Smallville”) spiller henholdsvis Lorraine og Charlie Baker hvilket de gør udmærket, men generelt er der ingen pragtpræstationer at hente fra nogen af børneskuespillerne.

Det vilde dusin 2 bliver aldrig virkelig sjov. Steve Martins komiske talent kan ikke redde filmen fra, at ende i bunken af ligegyldige familiefilm, som Hollywood producerer på samlebånd. Det lugter ærlig talt langt væk af pengeglade producenter, der lige skal malke pengekoen for den sidste dråbe mælk.

Ekstramateriale.
Ekstramaterialet på dvd’en består af et kommentatorspor indtalt af filmens instruktør Adam Shankman, 3 små dokumentarfilm samt 2 filmtrailere.
De 3 dokumentarfilm omhandler tilblivelsen af filmen og hvordan skuespillerne blev udvalgt til de forskellige roller. Filmene er alt for korte, og fungere kun som ekstra reklame for Det vilde dusin 2. Der er overhovedet ikke noget spændende og nyt at hente her.
Adam Shankmans kommentatorspor er til at begynde med ret sjovt og underholdende, men efter noget tid bliver man træt af at høre om hvor hyggeligt og sjovt filmholdet havde det, da man i sin tid indspillede filmen.
Ekstramaterialet er en kedelig omgang pladder, og burde ikke have været lagt på dvd-skiven.
1 stjerne.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Det vilde dusin 2
Original Titel: Cheaper by the Dozen 2
Premieredato: 25. juli 2006
Instruktør: Adam Shankman
Skuespillere: Steve Martin, Bonnie Hunt, Eugene Levy, Carmen Electra, Hilary Duff, Tom Welling, Piper Perabo, Kevin G, Schmidt
Spilletid: 90 min.
Selskab: 20th Century Fox 2005/SF film 2006
Genre: Familie
Link: http://www.cheaperbythedozen2dvd.com/

banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...