Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Devil Seed.

10. maj 2013 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar

Devil Seed. billede

Devil Seed er en Canadisk lowbudget Horror film i “Besat Pige “ genren. Trods et ihærdigt forsøg ender det hele på gulvet, og helheds indtrykket kommer til at fremstå som kedeligt og ligegyldigt.

High School pigen Alexandra (Michelle Argyris) vender hjem til sine veninder Jessica (Shantelle Canzanese) og den blonde Breanne (Vanessa Broze). De bor i samme lejede hus, og Alexandra glæder sig til at bo der sammen med sin kæreste Brian (Kevin Jake Walker). Hvad hun ikke ved er, at Brian og Brenna har en hed affærde. En Aften efter en bytur beslutter Alexandra og Jessica at opsøge en synsk spåkone for at få lidt mere at vide om Alexandras fremtid med blandt andet Brian. Spåkonen ser at noget ondt har taget bolig i Alexandras krop. Noget ondt som menneskeheden ikke har set noget til i flere tusinde år, vil snart bryde frem via hende og sprede død og ødelæggelse. I starten tror Alexandra ikke på spådommen, men snart får hun fysisk syn for sagen, da mystiske anfald, lyde og drabelige kradsmærker bryder frem på hendes krop. Hendes veninder og kæreste bliver også påvirket af det, der mere og mere tyder på en besættelse. En besættelse der kun kan ordnes af en retskaffen præst, der er stærk i troen.

Det er blevet nemmere og nemmere for folk verden rundt at lave film og få dem udgivet. De fleste har mulighed for at optage digitalt, og der findes adskillige redigeringsprogrammer der er lige til at gå til. I takt med denne udbredelse af ”hjemmevideoer” , ser man desværre også at flere får sendt noget ud, der ligner noget, man ikke har haft hjertet med i, og hvor man måske skulle have læst manus igennem en ekstra gang inden man besluttede sig for, at vise det til hele verden. Når man ser Devil Seed virker det hele en anelse kedeligt og ligegyldigt. Ikke at skuespillet er specielt dårligt, og produktionen er da også middelmådig. Men historien er desværre bare set utallige gange før, og de fleste gange mere veludført end det man fremviser med Devils seed. Det hele flankeres af nogle dårlige computer effekter, og de makeup effekter der er med er heller ikke specielt spændende.

Alt i alt ikke en film der er værd at bruge penge eller tid på, med mindre man simpelthen bare skal se alt det horror der bliver bliver udsendt, af det ellers altid så kvalitets beviste Danske selvskab Another World Entertainment. De 2 stjerner gives fordi, det altid er prisværdigt at folk kaster sig ud i at lave film uden om de store selvskaber.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af et slideshow med billeder fra filmen og et spændende trailershow med andrer udgivelser fra Another World Entertainment.

Ekstramaterialet får 1 stjerne ud af 6 mulige.

Devil Seed kan ses med Engelsk Dolby Digital 2.0 og 5.1 lyd. Billedet står flot for en DVD udgivelse at være, og filmen kan ses med Danske, Svenske, Finske og Norske undertekster.

Devil Seed er venligst udlånt af Another World Entertainment.

Titel: Devil Seed.
Original Titel: Devil Seed.
Premieredato: 10. maj 2013
Instruktør: Greg A, Sager.
Skuespillere: Michelle Argyris, Shantelle Canzanese, Vanessa Broze, Kevin Jake Walker.
Spilletid: 92 min.
Selskab: 2012
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
UdvandrerneKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...