Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Dorm Daze (DVD)

19. februar 2005 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Dorm Daze (DVD) billede

Der er lagt op til den store forvekslingskomedie

Det er jul på Billingsley High School og Styles har besluttet at gøre sin bror en tjeneste, da han ikke har mistet sin mødom endnu. Købe ham en prostitueret som gave! På samme tidspunkt ventes en fransk udvekslingsstudent, Dominique, at ankomme. Desværre ankommer call-girlen først og hun forveksles med pigen fra Frankrig. Ved siden af dette, er en af de studerende mistænkt for at være med i en mystisk pengeaffære. Hendes håndtaske befinder sig et beløb på $30.000 dollars. Da den prostituerede (som tilfældigvis også hedder Dominique), får nys om dette, vil hun have pengene. Lidt efter lidt får folk at vide, hvad der foregår. Hændelserne fører dog til en række misforståelser og til sidst ved ingen, hvad der foregår.

Man kan ikke just kalde Dorm Daze for en klassekomedie, den får dig heller ikke til at falde bagover af grin – tværtimod. Humoren er skruet for højt op i tempo, noget man også kunne se i blandt andet National Lampoon's Van Wilder. For amerikanere er det måske en anden sag, men filmens tempo passer ikke ind i europæisk tempo. Det er for aggressivt. Van Wilder var dog en tand sjovere end denne platte og totalt forglemmelige ”såkaldte” komedie – eller forvekslingskomedie om man vil.

American Pie – filmene har affødt et nyt fænomen indenfor amerikanske teen-komediefilm. Der var 10 Things I Hate About You, som var acceptabelt morsom. Dorm Daze er for grænseoverskridende og er slet ikke fintfølende med komikken. Hvis det skal være et outreret persongalleri, så hellere ”Dude, where's my car” - der kunne man da forholde sig til, at den var lavet for dumhedens skyld. Den humor, der foreslås i Dorm Daze er for ekstrem. Fars Fede Feriedage er forbi.

Endnu engang snyder billedet på omslaget – vi kommer ikke så langt som til at opleve en ”intimscene” af den karakter, omslaget foreslår. Noget skal filmen sælges på, hvis ikke komikken eller navnet (National Lampoon), så noget andet. Erotikken i Dorm Daze forfejler og hjælper ikke med til at løfte historien eller peppe den op overhovedet. Man er nødt til at bide sig i læben efter 20 minutter, for at holde sig vågen.
Det er egentlig synd for de talentfulde unge skuespillere, der er med i dette sørgelige drama, at de spilder deres krudt. Dette er en talentløs film, der bliver så forvirrende at man bare har lyst til at slukke TV'et.

DVD ekstra-materiale

Intet nævneværdigt ekstramateriale forefindes på denne skive, hvilket beløber sig til 1/6 stjerner! Ærgeligt.
Ekstramateriale omfatter:
-Bag ”Fantasy Girl” scenen (ucensureret)
-6 trailers
Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Dorm Daze
Original Titel: Dorm Daze
Premieredato: 7. februar 2005
Instruktør: Scott Hillenbrand, David Hillenbrand
Skuespillere: Tatyana Ali, Boti Bliss, Gable Carr, Patrick Cavanaugh, James DeBello, Marieh Delfino
Spilletid: 92 min.
Selskab: National Lampoon Productions, 120 degrees Film, 2003
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...