Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fast & Furious 9
Fast & Furious 9 billede

Smagen Af Sult
Buster Oregon Mo...
Om Det Uendelige
Mulan
Raya Og Den Sids...
Fra Gud Til Film...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Ellevilde Ella

10. november 2020 af Peter Kruse Dam Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ellevilde Ella billede

Ella får sin debut på det store lærred med en sukkersød og lidt for harmløs film, der dog har hæderlige intentioner og et fint budskab.

”Ellevilde Ella” handler om den energiske og optimistiske pige, Ella, der er bedste venner med Mikkel. De to venner, der begge bord i byen Solbakken, er uadskillelige og har netop planlagt at lave et cirkus sammen, da en ny dreng, Johnny, med storbysattitude, seje cykler og smarte gadgets dukker op og truer Ellas venskab med Mikkel. Da Mikkel og Ella kommer op at skændes efter en konfrontation mellem Johnny og Ella, må de to rivaler forsøge at finde Mikkel, som er blevet ked af det og løbet bort. Ella må nu prøve at finde Mikkel for at redde deres venskab inden det er for sent.

Filmens historie har isoleret set ikke den stærkeste historie. Den er både en tand for harmløs og forudsigelig, men alligevel er den barnlige og godhjertede tone ganske sød. Den er naturligvis milevidt, primært på den narrative front, fra de bedste danske animationsfilm såsom ”Den Utrolige Historie om den Kæmpe Store Pære” og ”Ternet Ninja”, men mindre kan såmænd også gøre det. Man skal ikke forvente de føromtalte danske films livskloge kommentarer til svære temaer som sorg, tab, mobning og børnearbejde, men med ”Ellevilde Ella” får man derimod et mildere budskab i form af vigtigheden af venskab, tilgivelse og tolerance.

De yngste i familien vil utvivlsomt lappe en film som denne i sig, som var den fredagsslik eller sodavand, men de forældre, som er blevet vant til også at få en form for udbytte af tegne – og animationsfilm, vil formentlig blive lidt skuffede over det relativt beskedne ambitionsniveau. Man kan dog ikke klandre filmen for noget på det tekniske plan, for den er både farvestrålende og meget professionelt skruet sammen.

Alt i alt er der tale om en film, der vil tale betydeligt mere til de mindste, og som formentlig vil kræve en del tålmodighed for de voksne at se færdig.

Ekstramateriale
Denne version indeholder fire trailere som ekstramateriale, og derfor har det ikke været muligt at give en konkret bedømmelse hertil.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Ellevilde Ella
Original Titel: Ellevilde Ella
Premieredato: 31. august 2020
Instruktør: Atle Solberg Blakseth, Frank Mosvold
Skuespillere: Kristian Gintberg, Neel Rønhol, Lars Mikkelsen, Marijana Jankovic
Spilletid: 79 min.
Selskab: Scanbox, 2020
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: https://www.kino.dk/film/e/el/ellevilde-ella
banner
Overskrift Højre Block
Hunter Hunter
Flugt
Buster Oregon Mo...
Luca (Disney+)
Raya og den sids...
The father
Peter Kanin hopp...
Centervagt
På Kanten af Livet
Friends: The Reu...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...